Arctic AK54305MT+, combină frigorifică pe grafit metalizat

Combina frigorifică Arctic AK54305MT+ e doar una dintre multele variante pe grafit metalizat, care e un fel de argintiu. Nu e chiar finisajul pe inox, dar se poate asorta cu alte aparate care sunt pe o astfel de culoare. Chiar dacă nu e o combină scumpă, oferă un volum generos și un design compact – lățime de 54 cm. Deci spațiul de rafturi nu va fi prea generos, dar aveți la dispoziție suficiente rafturi. Chiar și suporturile de pe ușă devin utile atunci când aveți sticle de 1 litru sau chiar mai mici. Îmi plac aparatele cu mânere incorporate deoarece au un design mai simplu, iar mânerele pot fi orizontale sau verticale.

Sunt și combine mai mari decât aceasta dar care au un preț ceva mai mare, deci prețurile sunt oarecum justificate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea netă a acestui modele de 204 litri la frigider și 87 litri la congelator, deci volumul total e de 291 litri. A primit o clasă de eficiență foarte bună pentru un consum anual de 267 kWh, e vorba de clasa A+. Se poate calcula cu ușurință consumul zilnic știind cât costumă pe an (se împarte la numărul de zile). Orice aparat frigorific ca acesta are un compartiment pentru fructe sau legume, însă unele pot avea unul suplimemtar pentru carne ori pește (acela e deasupra și e mai mic).

Congelatorul de 87 de litri e împărțit în 3 compartimente generoase, iar performanțele sunt satisfăcătoare – congelare de 4 kg la 24 de ore. Nici nu cred că v-ați fi așteptat la un model atât de accesibil să oferă un așa congelatorul.

Păreri pro și contra

Termostatul reglabil se află în partea superioară a frigiderului și se vede din poză că e unul mecanic. Doar la combinele cu control electronic, veți putea seta temperatura interioară de pe ușa frigiderului. Are și un congelator generos cu performanțe decente care devine util atunci când vreți să congelați anumite alimente.

Arctic AK54305MT+ ar trebui să-o luați în calcul deoarece arată bine, e fiabilă, încăpătoare și accesibilă. Bineînțeles, nu se poate compara cu un aparat premium care costă poate chiar și de două ori mai mult.

Te-ar mai putea interesa