Arctic AK54305M30W, frigider cu mânere orizontale

Au apărut noile generații de aparate frigorifice care oferă specificații aproape similare și un design ceva mai atrăgător sau neschimbat. Arctic AK54305M30W oferă un design nou care este pe placul multor utilizatori deoarece e mai modern, adică e simplu și elegant. Mai precis, s-a renunțat la acele mânere verticale în favoarea unor mânere integrate care sunt prezente între uși. Astfel, ușile sunt reversibile, adică balamalele pot fi mutele de pe o parte pe alta și aparatul poate fi pus în oricare colț al camerei.

Interiorul e organizat la fel și nu cred că v-ați fi dorit ceva în plus, dar și prețul e cam același. Poate că va fi la promoție la un moment dat (discount generos), iar voi trebuie să profitați de el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O consider destul de silențioasă pentru că nivelul de zgomot este de 38 dB. Are un suport mare pe ușă frigiderului și e creat pentru ca voi să puneți sticle și combinele vechi nu aveau așa ceva. Autonomia fără curent este una generoasă și este de 16 ore, astfel că puteți muta fără probleme aparatul sau să renovați bucătăria (e utilă chiar și în cazul unei pene de curent).

Păreri pro și contra

Consumul de energie a rămas la fel, adică avem aceeași clasă energetică A+ și cam toate aparatele frigorifice accesibile o au. Raportul volum/preț este foarte bun, adică vi se oferă un spațiu pentru alimente generos. Acest spațiu mare este iluminat de tehnologie LED care este foarte populară și o înlocuiește cu succes pe cea clasică. Avem compartimentul Garden Fresh special conceput pentru fructe/legume. Congelatorul are o capacitate de înghețare de 4 kg pe zi și de multe ori este de ajuns pentru un volum de 87 litri.

Modelul prezentat, Arctic AK54305M30W, nu este cel mai mare frigider de pe piață și lățimea sa este de numai 54 cm, iar aceasta e influențată de volumul aparatului. Variantele cu mai mult volum oferă o lățime de până la 70 cm și rafturile vor fi mult mai spațioase. Acestea pot fi ajustate pe înălțime pentru a face loc vaselor mari și nu numai.

Te-ar mai putea interesa