Arctic AK54305M30NFMT, combină frigorifică de aproape 300 litri

Combina frigorifică din imagine se numește Arctic AK54305M30NFMT și e o variantă destul de echipată. În general, combinele frigorifice mari sunt ceva mai avansate decât cele clasice sau mici. Față de alte variante cu volum similar, acesta ocupă ceva mai puțin spațiu având o lățime de numai 54 cm. Cele mai multe combine au lățime de 60 cm, motiv pentru care rafturile sunt și mai spațioase. Sistemul de răcire unul avansat și alimentele sunt conservate excelent, mai că nici nu e nevoie de un congelator suplimentar.

Multe aparate frigorifice sunt voluminoase, dar nu toate oferă un design atât de plăcut și un preț atât de atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arctic AK54305M30NFMT

Ușile sale au sistem reversibil, în caz că decideți să puneți aparatul într-un colț și vreți ca ușile să se deschisă invers. Designul exterior e simplu pentru că avem mânere integrate și orizontale, iar controlul e unul clasic. Sunt combine și frigidere cu control digital la interior sau la exterior (pe ușă), dar nu oferă un avantaj atât de mare (poate niște funcții în plus). Vedem eficiență energetică A+ care presupune un consum anual de energie scăzut.

Păreri pro și contra

E echipat cu tehnologie No Frost, astfel că avem un nivel optim de umiditate și nu se formează gheață în exces. Astfel, congelatorul se dezgheață automat și nu trebuie curățat atât de des. Curenții de aer circulă mai bine cu ajutorul acelor orificii și acționează independent între cele două compartimente principale (congelator și frigider). Interiorul e iluminat cu tehnologie Eco LED și aceasta a devenit standard pe noile modele. Îmi place că pe ușă se pot pune sticle mai mari și mă refer la cele de până la un litru. Pe rafturi puteți pune orice deoarece sunt destul de rezistente chiar dacă sunt din sticlă.

Arctic AK54305M30NFMT are un sertar de fructe și legume generos și denumit Garden Fresh. Rolul său e să conserve cât mai mult timp acele legume/fructe, iar alte modele oferă un compartiment în plus în partea de sus pentru pește sau alte alimente nu foarte voluminoase și care au un miros puternic.

Te-ar mai putea interesa