Arctic AK54305+, aparat frigo cu uși reversibile și clasa A+

Dacă ai un buget de sub 1000 lei și vrei ceva cu o înălțime maximă de 182cm atunci modelul Arctic AK54305+ ar fi ok. Vine cu uși reversibile, consum redus de curent și facilități antibacteriene. Cu ajutorul unui astfel de aparat poți ține la păstrat multe alimente pentru că are un volum de undeva până la 296 litri.
Se adresează celora cu un buget mic, dar care vor ceva de calitate. Arctic nu doar e un brand foarte vechi pe piață, dar comercializează și produse de calitate.

Modelul AK 54305+ vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și poate fi utilizat cu ușurință. Nu vine cu un panou de comandă complicat (cum am văzut că e moda la alți producători) și dim acest motiv poate fi utilizat și de seniori.

Exteriorul

Avantaje

La interior acest AK54305+ e compartimentat bine. Partea de frigider are 4 rafturi (ajustabile), iar la ușă are 4 suporturi. Rafturile sunt din sticlă rezistentă Safety Glass care pot ține o greutate de 25kg.
Înălțimea nu e prea mare, fiind vorba de circa 182 cm, iar dacă vreți ceva mai scund atunci ar trebui să alegeți AK54240+.
Culoarea albă e una potrivită pentru un electrocasnic și va face ca acesta să se integreze perfect, iar dacă vreți ceva silver/argintiu atunci ar trebui să vă orientați înspre AK54270S+.

Dezavantaje

Frigiderul are funcția de dezghețare automată, însă congelatorul e cu dezghețare manuală. Din această cauză nu putem spune că are No Frost.
Din păcate nu are nici Multiflow care ar fi fost util unei răciri mai eficiente deoarece aerul ar fi fost distribuit pe mai multe căi. Lipsa acestui lucru nu e un dezavantaj mare deoarece face ca prețul să fie unul mai mic.

Concluzie

În cazul în care îți dorești un frigorific decent atunci acest model te va ajuta să pui la păstrat o cantitate mare de alimente. O va păstra în condiții bune deoarece are garnitură antibacteriană (previne mirosurile urâte produse de bacterii, dar și mucegaiul), iar posibilitatea ajustării rafturilor va ajuta atunci când aveți de pus la rece alimente mari cum ar fi un curcan sau o lubeniță.

Te-ar mai putea interesa