Arctic AK54270S+, combină de 170 cm cu finisaj argintiu

Acest model numit Arctic AK54270S+ e unul dintre cele mai mici aparate frigorifice de pe piață sau, mai bine zis, e o variantă cu înălțime sub media categoriei. Majoritatea combinelor de pe piață au o înălțime de peste 180 cm, doar frigiderele clasic sunt mai scunde dar lățimea e peste 60 cm. Deci, trebuie să faceți o alegere în funcție de spațiul disponibil, iar o variantă care ocupă puțin spațiu pare să fie cea mai atractivă. Poate că nici nu e nevoie de un model atât de mare pentru că nu aveți ce să puneți în el.

În opinia mea, un aparat frigorific pe jumătate gol poate însemna și o alimentație corectă, adică consumați alimente cât mai proaspete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Din acel volum total de 262 litri, congelatorul are 87 litri, deci e cât congelatorul unei combine mari. Cu alte cuvinte, un volum mare poate să fie doar în favoarea frigiderului, pentru că nu e nevoie de mai multe compartimente la congelator. Nici nu prea aveți ce să puteți în ele, iar cel de jos e și cel mai mare.

Există și variante mai mici cu înălțime de circa 150 cm, iar la acelea sunt 3 în loc de 4 rafturi. Ca oricare altă combină și aceasta are compartimente pentru fructe și suporturi pe ușă, doar că pe ultimul suport de jos se pot pune sticle mai mari. Nu e dotat cu multe funcții, dar congelatorul are super-congelare pentru momentele în care aveți de conservat mai multe alimente iar acest proces trebuie să fie cât mai eficient. Protecția antibacteriană e o dotare standard și e vorba de o garnitură ceva mai specială.

Păreri pro și contra

Congelator generos cu compartiment BigBox, arată foarte bine pa argintiu, nu e foarte înaltă, consum mic de energie și e destul de fiabilă. Ținând cont de preț, nu cred că aveți ce să-i reproșați.

Arctic AK54270S+ poate fi și încorporată într-un mobilier ori perete pentru a câștiga spațiu și bucătăria va fi puțin mai modernă. Mânerele au o formă ergonomică și pot fi plasate și pe partea cealaltă deoarece ușile sunt reversibile. Deci se poate pune în orice colț al bucătăriei fără să vă încurce, iar această caracteristică e destul de des întâlnită (în special la cele cu mânere incorporate).

Lasă un comentariu