Arctic AK54270P+, model 170 cm cu clasa A+

Arctic AK54270P+ e un aparat de generaţie nouă cu eficienţă energetică A+, înălţime de 170 cm şi uşi reversibile. Un astfel de aparat se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv şi care să poată ţine la păstrat multe alimente (are capacitate până la 262 litri).

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani beneficiem de un aparat cu dimensiuni compacte care este bine oragnizat la interior.
Din poza de alături vă puteţi forma o opinie despre cum arată acest model. Puteţi observa că e un model complet alb cu mânerre integrate şi cu uşi reversibile.


Păreri pro şi contra

Modelul Arctic AK54270P+ e unul cu un volum net de 262 litri, acest lucru conferindu-vă posibilitatea de a pune la rece câte alimente doriţi.
Consumul energetic anual e de 257 kWh, şi din această cauză are clasa A+ de eficienţă energetică. Printr-un consum energetic redus vă recuperaţi rapid banii daţi pe aparat.
Un neajuns ar fi că nu are No Frost. Nu are la frigider şi nici la congelator. Asta presupune că dezgheţarea e un procedeu manual.
Acest aparat e unul cu nişte dimensiuni ok întrucât vorbim despre 54x60x170 lxAxÎ cm. Înălţimea nu e una deloc mare şi în felul acesta aparatul încape şi în locuri nu prea înalte (sub scări etc).
Dacă se întrerupe curentul trebuie ştiut că acest model va păstra la rece alimentele pentru o perioadă de până la 16 ore. Aceasta este autonomia fără curent.
Partea de congelator e un suficientă ca spaţiu pentru depozitare şi capacitate de îngheţ. În felul acesta congelatorul are 87 litri şi o capacitate de congelare de 4 kilograme.
Precum la alte aparate moderne şi acesta re spaţiu special pentru sticle. Acesta e poziţinat pe uşă şi se numeşte XXL Bottle Holder.

Pentru persoanele interesate de ceva uşor de folosit şi cu dotări esenţiale atunci acest model de la Arctic ar fi recomandarea mea.
Dacă nu ştiaţi brandul Arctic este unul fost românesc, acum fiind deţinut de cei care deţin Beko, iar acum e comercializat la nivel de Balcani.

Te-ar mai putea interesa