Arctic AK54270M30W, combină clasa A+ de 262 litri

Arctic AK54270M30W e o combină frigo cu clasa A+ de eficienţă energetică şi un volum de 262 litri. Dotările sunt cele ale unei combine clasice în sensul că nu vine cu No Frost şi Multiflow. În schimb are termostat ajustabil, compartiment Garden Fresh, XXL Bottle (raft pe uşă pentru sticle mari) şi altele.
Un astfel de frigorific e pentru persoanele care vor un aparat nou, dar care să nu difere dpdv al funcţiilor faţă de modele vechi. Spre deosebire de modele de acum 5 ani vine cu un consum redus de curent (256 kWh pe an), uşi reversibile şi alte lucruri care ţin de eficienţă şi ergonomie.

Modelul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu dimensiuni compacte şi care arată bine. E de culoare albă cu uşi reversibile şi dimensiuni de 54x57x171 lxaxî cm.


Păreri pro şi contra

Aparatul Arctic AK54270M30W e unul de 262 litri din care 175 sunt ai frigiderului şi 87 sunt ai congelatorului. Partea de frigider are 3 rafturi din sticlă, tot atâtea suporturi la uşă şi compartiment Garden Fresh pentru legume/fructe. Sticla din care sunt realizate rafturile e una foarte rezistentă numită Safety Glass.
Dacă locuiţi într-o zonă cu întreruperi frecvente de curent atunci trebuie să ştiţi că aparatul are o autonomie de funcţionare fără curent de 16 ore.
Un lucru de care sunt preocupate multe persoane e nivelul de zgomot. În cazul acestuia e vorba despre 38 decibeli, adică foarte puţin.
Caracteristica „Uşi reversibile” presupune că uşile pot fi montate pe ce parte doriţi aşa încât deschiderea să se facă cât mai uşor pentru dvs.
Garanţia standard a aparatului e de 2 ani, dar se poate extinde la mai mult. Produsele Arctic sunt unele cu fiabilitate bună, brandul fiind unul fost românesc, în prezent fiind deţinut de cei ce deţin Beko.

Te-ar mai putea interesa