Arctic AK54270+, combină de 170 cm pe culoarea alb

Combina frigorifică Arctic AK54270+ e una dintre cele mai bune soluții în acest buget, motiv pentru care ar trebui să profitați de ocazie. Aceasta se potrivește în orice bucătărie deoarece are un design simplu și elegant pe alb. Totuși, atunci când alegeți un aparat electrocasnic trebuie să se asorteze cu restul aparatelor din cameră. dacă aveți incorporabile pe negru cu argintiu, atunci combina trebuie să fie pe una dintre cele două culori. Varianta argintie costă mai mult dar e bine să aveți aparate cam identice ca aspect.

Cel mai multe aparate frigorifice în acest buget sunt frigiderele și nu au aceleași caracteristici tehnice (congelatorul e mai mic). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arctic AK54270

În total, acest aparat are un volum net de 262 litri și acesta e împărțit astfel încât congelatorul are 87 litri. Consumul anual e undeva la 257 kW, de aceea a primit o clasă de eficiență energetică A+. Frigiderul are numeroase rafturi, suporturi, un compartiment pentru legume/fructe și un sistem de dezghețarea automat. Doar congelatorul are sistem de dezghețare manual pentru că nu are sistem de răcire avansat (cum e No Frost).

Se pot conserva multe alimente chiar dacă nu e vorba de un aparat din segmentul superior. De cele mai multe ori nu are sens să cheltuiți prea mulți bani, pentru că anumite dotări pot fi inutile. Interiorul e bine împărțit, iar dacă nu vă convin rafturile, ele pot fi ajustate pentru a face loc unui vas mare. Lățimea sa e aceeași ca multe alte modele – 54 cm, deci poate fi pus în locul actualului model.

Păreri pro și contra

Are un preț destul de atractiv, congelator spațios, consum mic de energie, suficiente rafturi și suporturi, pot fi puse chiar și sticle ai mari în interior, eficiență energetică A+.

Arctic AK54270+ e una dintre cele mai atractive combine de pe piață pentru că oferă multe la un buget foarte mic. E mai ieftină decât varianta argintie și nu veți găsi diferențe la specificații. Chiar dacă nu pare mare, veți observa în poza de sus cât de multe pot fi puse în ea.

Te-ar mai putea interesa