Arctic AK54240S+, frigorific argintiu de 152cm

Combina Arctic AK54240S+ e una adresată celora care vor un aparat nu prea înalt cu eficiență energetică ok și volum de 229 litri. Nu e un model cu No Frost deoarece doar partea de frigider e una cu dezghețare automată pe când cea de congelator e una cu dezghețare manuală.

Modelul AK54240S+ vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat ok din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate vedea că e de culoare silver, iar dacă vă interesează exact acest model pe alb atunci o alternativă la acest model e AK54240+ care are aceleași caracteristici, doar că e pe alb.


Avantaje

Nu știu dacă se vede din imagine, dar aparatul e unul cu uși reversibile, adică ușile pot fi reglate să se deschidă în partea în care vă convine.
Volumul total al aparatului e de 229 litri, fiind împărțit în 142 litri ai frigiderului și 87 ai congelatorului. Partea de frigider are 3 rafturi din sticlă și tot atâtea suporturi la ușă. Iar, congelatorul e unul cu 3 compartimente.
Dacă aveți pană de curent atunci alimentele nu se vor strica întrucât aparatul are autonomie de funcționare fără curent de 16 ore.
Vine cu diferite măsuri împotriva bacteriilor, iar printre acestea se numără garnitura cu aditivi speciali care împiedică formarea bacteriilor.
Interiorul frigiderului e unul flexibil, adică vine cu rafturi ajustabile (Mix Zone), spațiu pentru sticle mari (XXL Bottle) și altele.
Congelatorul vine cu congelare rapidă, fiind dotat cu compartimente speciale (Fast Freeze Zone).

Dezavantaje

Nu are Full No Frost și nici Multiflow. No Frost reprezintă dezghețarea automată a aparatului, iar Multiflow distribuirea aerului rece pe mai multe căi. Lipsa acestor facilități e și un avantaj – prețul mai mic. Prezența lor ar fi crescut prețul cu vreo 300-400 lei.

Verdict

Dacă sunteți interesați de un aparat nu prea înalt atunci acest model de 152,5 centimetri ar fi numai bun. Unii au locașe speciale pentru frigider și de aceea unul de 182 sau 200 cm ar fi prea mare. Acesta va fi perfect.
Brandul Arctic e unul cu vechime, aparatul având o garanție standard de 3 ani, iar până în luna a șaptea 2017 se oferă garanție 5 ani.

Te-ar mai putea interesa