Arctic AK54240+, combină scundă albă

Combina frigorifică Arctic AK54240+ e una dintre cele mai mici modele de pe piață deoarece are o înălțime de 152 cm. Cele mai mici variante erau de 170 cm, dar se pare că cererea pentru combine mici a crescut. Merită să alegeți acest model dacă nu aveți o familie numeroasă sau poate că și așa nu puneți prea multe în vechiul model. Designul e destul de simplu și ușile se pot deschide în ce direcție doriți, deoarece acestea sunt reversibile. Există și variante pe alte culori (argintii) sau cu volum puțin mai mare.

Multe alternative sunt oferite de același brand și nu văd de ce ați alege altul. Nu există combine prea multe într-un buget așa de redus și cu congelator spațios. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă 229 litri nu pare să fie prea mult, se poate vedea din poza de sus. Clasa de eficiență energetică e foarte bună – A+, iar aceasta e așa datorită consumului anual de numai 245 kWh. Din poza de sus se vede ușor că are trei rafturi și tot atâtea suporturi pe ușa frigiderului. Spre deosebire de multe alte frigidere, acesta are sun suport pentru sticle mari și e cel de jos (se poate observa în poza de sus).

Pe partea de funcții și siguranță, acesta are garnitură antibacteriană și funcția de super- congelare. Congelatorul e spațios pentru un volum total modest, iar congelarea e satisfăcătoare chiar dacă nu depășește 3.5 kg la 24 de ore. În pachet sunt incluse câteva accesorii care pot fi utile și le găsiți la alte modele.

Păreri pro și contra

Are suficiente rafturi pentru a putea pune orice, compartimentele sunt spațioase, se pune sticle destul de mari pe ușa frigiderului, consumul de energie e redus și are BigBox la congelator.

Arctic AK54240+ nu prea are concurență în acest buget, bineînțeles, dacă discutăm de aceeași categorie. Spun asta deoarece se poate lua în calcul și un frigider clasic dacă nu e nevoie de un congelator mare compartimentat. Acesta poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor reduse, adică are o lățime de numai 54 cm, iar adâncimea e ceam aceeași – 60 cm.

Te-ar mai putea interesa