Arctic AK366NFX+, combină frigo 321 litri

Combina frigorifică Arctic AK366NFX+ e una de 321 litri cu o clasă de eficiență energetică A+ și o înălțime de 201 centimetri. Volumul menționat anterior e unul net împărțit în cei 90 litri ai congelatorului și 231 ai frigiderului.
E destinat celora care vor un aparat foarte capabil, dar care nu au un buget prea mare pentru o nouă achiziție. Din rândurile de mai jos o să vezi că are niște dotări de top care sunt foarte tari din punctul meu de vedere. Printre aceste dotări se numără No Frost și Multiflow… ambele în varianta Arctic.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest cost unul mic, iar legat de formarea gheții trebuie spus că vine cu EcoFrost Free care previne formarea gheții în cele două compartimente ale combinei frigo. Astfel, nu mai trebuie făcut procesul de dezghețare.

Combina
Combina

Acest model are o compartimentare foarte bine gândită deoarece pe partea de frigider are 3 rafturi realizate din sticlă și 3 compartimente e partea de congelator. Legat de congelator trebuie spus că are o capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 ore.
Vizual arată foarte bine întrucât e de culoare inox, iar ecranul electronic e unul foarte bun cu o interfață vizuală ușor de folosit.
Pe partea de utilitate vine cu foarte multe funcții printre care se numără cea Eco, funcția de vacanță, super-congelare și reglare electronică a temperaturii. Probabil că cea mai utilă e cea Eco, întrucât ajută la economisire mai mare de curent.

Plusurile acestui model ar fi consumul mic de curent, că e mare la interior (așa încât să poți depozita multe alimente), costul nu prea mare și autonomia fără curent decentă (17 ore).
Minusuri nu are deoarece are chiar și Multiflow, oarecum varianta Arctic numită Eco Breeze. Această caracteristică presupune că alimentele sunt răcite prin intermediul curenților de aer distribuiți uniform.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că își merită banii, iar acum că e vară o să vă ajute să țineți la rece alimentele. Analizând specificațiile sale vedem că vorbim despre un aparat premium din toate punctele de vedere, recomandat nu de preț, ci de raportul dintre preț și calitate.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu