Arctic AK366NFS+

Combina frigorifica Arctic AK366NFS+ vine ca o alternativă argintie la AK366NF+ și costă tot atât deoarece are aceleași dotări. Aceste dotări ar fi volumul de 355 l (e un volum brut), clasa A+, No Frost la frigider și congelator. În opinia mea nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un frigider deosebit care e fiabil ca toate electrocasnicele Arctic și vine chiar și cu o garanție mare de trei ani.

Poze

Se poate vedea că AK366NFS+ arată identic cu modelul amintit anterior doar că e gri și se vede că e dotat cu ecran LED pe care pot fi urmăriți diferiți parametri. Din imagini nu se vede, însă e un frigider mare deoarece are o înălțime de aproximativ 2 metri. Din poza a doua se vede că e bine compartimentat deoarece congelatorul are 3 compartimente, iar frigiderul e împărțit de patru rafturi din sticlă.

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Arctic AK366NFS+ este o combină mare care are un volum util de 312 litri care e împărțit în 90 litri cât are congelatorul și 222 litri ai frigiderului. Frigiderul e poziționat superior, iar congelatorul e poziționat sub frigider. Atât frigiderul cât și congelatorul au No Frost și de aceea putem spune despre AK366NFS că ar avea Full No Frost. Sistemul fără îngheț/gheață presupune că dumneavoastră nu trebuie să dezghețați partea de frigider ori congelator deoarece nu se produce gheața.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul incredibil de mic având în vedere că vorbim despre NoFrost și alte dotări; fiabilitatea produselor Arctic e demonstrată de aparatele frigorifice care țin decenii; autonomie îi e de 17 ore și asta presupune că dacă se ia curentul atunci alimentele nu se vor altera; congelarea e una foarte bun[ deoarece aparatul poate congela 6 kilograme la 24 ore.
Contra: nu ar fi ceva de precizat contra achiziției deoarece are NoFrost, vine pe mai multe culori și are o garanție de 3 ani.

Concluzie

În cazul în care te-ai săturat de electrocasnicele albe și vrei unul gri atunci Arctic AK366NFS+ ar fi soluția deoarece în primul rând e gri/argintiu, în al doilea rând nu costă mult și în al treilea e performant în ținerea la rece a alimentelor.

Te-ar mai putea interesa