≡ Meniu

Arctic AK366NFS+

Combina frigorifica Arctic AK366NFS+ vine ca o alternativă argintie la AK366NF+ și costă tot atât deoarece are aceleași dotări. Aceste dotări ar fi volumul de 355 l (e un volum brut), clasa A+, No Frost la frigider și congelator. În opinia mea nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi și pentru acești bani primim un frigider deosebit care e fiabil ca toate electrocasnicele Arctic și vine chiar și cu o garanție mare de trei ani.

Poze

Se poate vedea că AK366NFS+ arată identic cu modelul amintit anterior doar că e gri și se vede că e dotat cu ecran LED pe care pot fi urmăriți diferiți parametri. Din imagini nu se vede, însă e un frigider mare deoarece are o înălțime de aproximativ 2 metri. Din poza a doua se vede că e bine compartimentat deoarece congelatorul are 3 compartimente, iar frigiderul e împărțit de patru rafturi din sticlă.

Închis

Deschis

Specificaţii tehnice

Arctic AK366NFS+ este o combină mare care are un volum util de 312 litri care e împărțit în 90 litri cât are congelatorul și 222 litri ai frigiderului. Frigiderul e poziționat superior, iar congelatorul e poziționat sub frigider. Atât frigiderul cât și congelatorul au No Frost și de aceea putem spune despre AK366NFS că ar avea Full No Frost. Sistemul fără îngheț/gheață presupune că dumneavoastră nu trebuie să dezghețați partea de frigider ori congelator deoarece nu se produce gheața.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul incredibil de mic având în vedere că vorbim despre NoFrost și alte dotări; fiabilitatea produselor Arctic e demonstrată de aparatele frigorifice care țin decenii; autonomie îi e de 17 ore și asta presupune că dacă se ia curentul atunci alimentele nu se vor altera; congelarea e una foarte bun[ deoarece aparatul poate congela 6 kilograme la 24 ore.
Contra: nu ar fi ceva de precizat contra achiziției deoarece are NoFrost, vine pe mai multe culori și are o garanție de 3 ani.

Concluzie

În cazul în care te-ai săturat de electrocasnicele albe și vrei unul gri atunci Arctic AK366NFS+ ar fi soluția deoarece în primul rând e gri/argintiu, în al doilea rând nu costă mult și în al treilea e performant în ținerea la rece a alimentelor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu