Arctic AK366NF+, combină No Frost

Electrocasnicele Arctic sunt făcute de un brand oarecum românesc și acest brand e unul cunoscut pentru produsele sale care au o fiabilitate excelentă. Un model nou de aparat frigorific e combina frigorifică Arctic AK366NF+. Acest aparat are Full No Frost, adică atât dezghețarea și decongelarea se face automat. nu costă deloc mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e interesant cât de mult s-au ieftinit electrocasnicele de acest tip care vin cu NoFrost.

Arctic AK366NF+ vine pe alb, iar la interior e bine compartimentat. Rafturile sunt de sticlă, iar frigiderul are patru rafturi pe când congelatorul are doar 3. Nu are cum să se vadă din aceste imagini, dar la interior are iluminare cu LED ceea ce presupune o iluminare extrem de eficientă din punct de vedere a intensității cât și a consumului de curent.

Exteriorul
La interior

Având un consum energetic anual de 341 kWh se poate spune despre AK366NF+ e foarte economic și tocmai din acest motiv a fost clasat în clasa A+ de eficiență energetică. Este împărțit într-un frigider și un congelator, frigiderul fiind mai mare deoarece are un volum de 222 litri. Congelatorul are 90 litri din cei 312 litri ai combinei și e dotat cu trei compartimente care pot congela 6 kilograme la 24 ore. Având No Frost nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dezghețarea frigiderului și decongelarea congelatorului deoarece nu se produce gheață.

Pro: e un aparat mare, dar nici așa de mare încât să nu încapă unde doriți să-l amplasați deoarece are o înălțime de puțin peste 2 metri; autonomia e mare fiind de 17 ore și asta înseamnă că mâncarea nu se va altera dacă se va întrerupe curentul; prețul nu e deloc mare și beneficiază de No Frost atât la partea de congelator cât și la cea de frigider.
Contra: în momentul de față nu se poate extinde garanția la 5 ani, însă aparatul beneficiază de garanție de 3 ani și de aceea nu cred că vor fi probleme.

Pentru acele persoane care se mută la casă nouă și nu numai le recomand Arctic AK366NF+ deoarece nu costă deloc mult și se va dovedi fiabil pe parcursul utilizării deoarece acesta e un lucru caracteristic aparatelor Arctic. Materialul din care sunt confecționate rafturile e sticlă și nu se va sparge atâta timp cât nu veți arunca mâncarea în frigider.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Arctic AK366NF+, combină No Frost”

Comentariile sunt închise.