Arctic AK3662-4+, combină frigorifică

Arctic e un brand de nota 10 care a plecat din România, oarecum. Un model de combină frigorifică pe care eu o recomand e acest Arctic AK3662-4+. Nu are No Frost, dar vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » exemplar în condițiile în care e un electrocasnic de dimensiuni mari cu un consum mic de curent și cu un volum interior excelent. Dacă vrei neaparat ceva cu No Frost atunci Arctic AK366NF+ ar fi un model bun, dar costă cu vreo 200 lei mai mult, dar s-ar putea ca prețurile să se fi egalat.

Poze

Se poate vedea că AK3662-4+ arată bine atât la exterior cât și la interior. La interior alimentele vor fi păstrate excelent deoarece are două compresoare care își fac foarte bine treaba. Cele două compresoare sunt motivul principal pentru care aparatul frigorific e mai scump decât alte modele, dar și mai performant în răcire.

Interiorul
Exteriorul

Specificaţii tehnice

Arctic AK3662-4+ are un volum net total de 331 litri care e împărțit în 205 litri cât are frigiderul și restul de 126 litri îi revin congelatorului care e poziționat inferior. Consumul de curent e destul de mic, în opinia mea, fiind de 328 kWh pe an și acest lucru face ca aparatul să aibă clasa de eficiență energetică A+. Interiorul e unul bine compartimentat deoarece frigiderul are 3 rafturi din sticlă, iar congelatorul are 4 compartimente.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu o autonomie de circa 20 de ore care te vor ajuta destul de mult, în sensul că alimentele puse la păstrare în combină nu se vor strica atunci când curentul se întrerupe pentru o perioadă îndelungată; are un preț corect, iar pentru câțiva bani în plus puteți să-i extindeți garanția la 3 ori 4 ani.
Contra: nu vine cu No Frost, însă eu nu cred că aceasta ar fi o problemă prea mare deoarece nu cred că vă va fi prea greu să dezghețați, respectiv decongelați combina la o anumită perioadă.

Concluzie

Modelul Arctic AK3662-4+ e un model care e sosit pe rafturile magazinelor în 2012 și care vine de la un brand româno-turc. Eu am avut un frigider de la Arctic și m-a ținut mai mult de 10 ani și din această cauză nu am rețineri în a cumpăra un electrocasnic de la Arctic și nici de a recomanda unul mai departe.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Arctic AK3662-4+, combină frigorifică”

Comentariile sunt închise.