Arctic AK366-4+, combina frigorifică 331 litri

Combina frigorifică Arctic AK366-4+ e una destul de reușită în special dacă vă doriți un congelator mare, dar și un volum net total mare. Din poza de jos se poate observa că are un interior bine împărțit și sunt destule rafturi/suporturi. Un congelator bine împărțit e alegerea perfectă pentru cei care le place să sorteze alimentele. Comparativ cu alte combine (mai mici), aceasta nu are No Frost, deci dezghețarea congelatorului e manuală. Deci există alternative, iar dacă luați în considerare cele de la alte branduri atunci trebuie să știți că aspectul interior/exterior e diferit. Dacă vreți mai mult loc pentru congelarea alimentelor puteți opta pentru un congelator clasic ori o ladă frigorifică (depinde de cât spațiu de depozitare beneficiați).

Arată bine acest aparat iar dacă nu vă place designul, puteți opta pentru oricare alt model care se încadrează în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Combina frigorifică e una de 331 litri care e volumul total net. Împărțirea se face altfel: 126 litri la congelator și 205 litri la frigider. Consumul de energie e mic de aceea are și o clasă de eficiență energetică. Consumul de energie trebuie raportat la volumul aparatului, astfel că un aparat electrocasnic mare are și un consum pe măsură.

Frigiderul său e unul cu dezghețare automată, rafturi din sticlă, suporturi pe ușă și compartimente. Congelatorul are destule compartimente pentru a depozita și sorta alimentele. Capacitatea sa de congelare e de 6 kg la 24 de ore și unele congelatoare oferă capacități chiar mai mari. Pe partea de design, ca și dotări are următoarele: mânere verticale, deschidere spre dreapta, iluminare interioară și termostat reglabil. Caracterisiticile speciale ale aparatului sunt: super-congelare (foarte utilă pentru congelatoare) și sistem antibacterian.

Ca și accesorii are următoarele: tavă pentru gheață și suport pentru ouă (sunt incluse chiar și la alte accesorii). Autonomia fără curent e mare pentru noile aparate și e oarecum importantă – 18 ore.

Plusuri: are sistem antibacterian, design plăcut, accesorii decente, volum mare pentru un astfel de aparat și trebuie să ținem cont și de preț.
Minusuri: nu sunt.

Arctic AK366-4+ e o alegere bună dacă vă interesează eficiența energetică și volumul mare. Nu puteți compara acest tip de aparat frigorific cu un frigider, deoarece congelatorul e mare, pe când la frigider e destul de mic și nu e la fel de performant (în special la capacitatea de congelare).

Te-ar mai putea interesa