Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Arctic AK346NFS+, combină No Frost

Cine nu a avut un frigider Arctic? Iar, dacă ați avut unul atunci știți cât sunt de fiabile, fiind o marcă populară încă dinainte de ’89. Modelul Arctic AK346NFS+ continuă moștenirea Arctic deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi deloc mare și incorporează cele mai utile facilități ale momentului cum ar fi No Frost, consum foarte mic de curent și altele.

Aspect

Puteți observa legat de acest model că e unul silver, deci argintiu, destul de mare. Asta nu e o aparență deoarece chiar e mare având o înălțime de 185 centimetri și un volum net de 287 litri, fiind vorba despre un volum total.

Din față

Din față

Caracteristici tehnice

AK346NFS+ poate fi considerat ca fiind un aparat Full No Frost deoarece are această caracteristică pe partea de frigider, dar și congelator. Compartimentarea e realizată foarte bine, frigiderul având un volum de 197 litri, iar congelatorul 90. Frigiderul are 4 rafturi și tot atâtea suporturi la ușă, iar congelatorul e format din 3 compartimente.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că nu trebuie să te stresezi cu decongelarea sau dezghețarea sa, nu are un preț prea mare (costând puțin peste 1500 lei), iar garanția e una caracteristică Arctic, adică de 3 ani. Puteți extinde garanția până la maxim 5 ani. Pe lângă lucrurile menționate anterior e și un aparat frigo de tip economic, lucru care înseamnă că o să consume foarte puțin curent, motiv pentru care poate fi considerat ca fiind ecologic.
Din păcate nu are Multiflow – o caracteristică întâlnită la modelele mai scumpe care presupune că aerul rece e distribuit pe mai multe căi.

Concluzie

Apreciez la acest model faptul că are un preț deloc mare, e încăpător, iar fiabilitatea e una ridicată precum la orice alt aparat frigorific Arctic. Dacă se întrerupe curentul cu orele ca la noi în România atunci nu trebuie să vă faceți griji pentru că are o autonomie de funcționare fără curent de maxim 17 ore, interval în care alimentele nu se vor strica.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu