Arctic AK346NF+, combină No Frost la preț bun

Poate te întrebi de ce să cumperi un aparat frigorific cu No Frost și de ce nu unul fără. Păi un model precum Arctic AK346NF+ o să fie mult mai ușor de întreținut decât oricare altă combină frigorifică pentru că dezghețarea și decongelarea se realizează automat. Și dacă e să ne gândim bine atunci nici nu e prea scump deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și o multitudine de facilități.

Aspect

Se poate vedea că vine cu un aspect caracteristic Arctic care nu lasă deloc de dorit deoarece vine pe alb, iar mânerele se integrează perfect. Înălțimea e una de 185 centimetri, iar compartimentarea e realizată foarte ingenios așa încât să încapă cât mai multe produse în combină.

Închis
Închis

Caracteristici tehnice

Modelul AK346NF+ e unul care beneficiază de un frigider de 197 litri și un congelator de 90 litri, ceea ce presupune că per total are un volum de 287 litri. Chiar dacă are o capacitate așa de mare trebuie știut că nu are un consum exagerat de curent pentru că are clasa de eficiență energetică A+. Iar, dacă se întrerupe curentul atunci mâncarea nu se va strica deoarece aparatul beneficiază de o autonomie de 17 ore pentru a păstra în condiții normale alimentele.

Păreri pro şi contra

Vine cu o sumedenie de lucruri pe care le apreciez cum ar fi aspectul, caracteristica No Frost, garanția de 3 ani (care poate fi mărită la mai mult) și multe altele. Nu trebuie neglijat nici faptul că vine cu niște accesorii utile cum ar fi suportul pentru ouă și tava pentru gheață.
Singurul minus e faptul că nu are Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui aparat frigo care să fie fiabil atunci acesta ar trebui să fie prima alegere. Știm cu toții despre faptul că Arctic e un brand românesc care face cele mai bune frigidere încă dinainte de anii 90 și cei care au la bunici un astfel de apart pot vedea că nici acum nu s-au stricat. Deci, fiabilitate maximă!

Te-ar mai putea interesa