Arctic AK346++, combină A++ de 292 litri

Combina frigorifică Arctic AK346++ a apărut recent și care impresionează mai la toate capitolele. Nu are multe tehnologii sau compartimente speciale, dar îi rest stă bine cam la toate capitolele. Nu e o combină foarte mare dar e suficient de încăpătoare. Dacă nu vă convine un anumit lucru legat de acest aparat, nu vă oprește nimeni că vă luați altul chiar și de la un alt brand. Totuși, prețurile nu sunt cam aceleași și în mare parte sunt justificate. După părerea mea ar trebui să optați pentru aparate mai ieftine cum e acesta deoarece nu veți regreta alegerea făcută.

Nu mi se pare foarte scumpă dar nici foarte ieftine, oricum combinele sunt ceva mai scumpe decât frigiderele deoarece sunt puțin mai mari și congelatorul e mai generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

Volumul net total al acestui aparat frigorific e de 292 care e aproape cât media, deci o mare parte din combine sunt cam ca și aceasta. Există variante cu congelatoare mai mari sau mici iar eficiența energetică are un rol important. La aceasta e A++ care mi se pare satisfăcător și chiar dacă un aparat mai vechi avea A sau A+, consumul acelui model e mult mai mare. Deci e bine să alegeți aparate cât mai noi datorită eficienței.

 

O clasă energetică A++ evidențiază consumul redus pentru acel volum net de care ziceam anterior. Pe an, consumul ajunge la 229 kWh și e mic după părerea mea. La interior observăm rafturi din sticlă, suporturi, compartimente generoase, iluminare cu LED și altele. La unele combine sunt ceva mai multe sau mai bune dar poate că nici nu aveți nevoie de ceva mai bun.

Congelatorul său e de 95 litri iar congelarea e de 5 kg pe zi. Sistemul antibacterian e foarte important la orice aparat frigorific cu frigider mare.

Plusuri: sistem antibacterian, arată bine, rafturi din sticlă, ieftină, congelator decent și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic AK346++ e o combină care merită încercată și e oferită de un producător destul de cunoscut și experimentat. Dacă în timp acel congelator nu mai face față, adică nu mai aveți unde să mai puneți alimente, o ladă frigorifică e alegerea perfectă.

Te-ar mai putea interesa