Arctic AK315PNF+, combină No Frost

Dacă ești interesat de o combină frigorifică cu un volum de 260 litri atunci îți recomand un model precum acest Arctic AK315PNF+. Cel mai bun lucru, pe lângă volumul mare, e că are și caracteristica No Frost. Această caracteristică te va ajuta să beneficiezi de zero stres atunci când e vorba despre dezghețare deoarece răcirea se produce fără gheață.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat foarte bine compartimentat deoarece are un frigider cu 3 rafturi din sticlă, iar la congelator are 3 compartimente.
Din poză se poate vedea doar interiorul, iar la exterior arată simplu, fără dispenser de apă ori gheață.

Combina
Combina

Specificațiile care te-ar interesa la acest model sunt volumul mare de 260 litri care e împărțit în 190 litri ai frigiderului și 70 ai congelatorului, numărul mare de suporturi la ușă (4 mai exact) și nivelul de zgomotul de 43 decibeli.
Normal că are și sistem antibacterian așa încât să nu ai probleme de sănătate. Acest sistem presupune că pereții aparatului au un anumit strat care împiedică formarea de bacterii.
Dimensiunile nu sunt prea mari, iar asta înseamnă că o să poți monta aparatul și în încăperi mai mici.

Atuurile ar fi aspectul plăcut, costul de achiziție nu prea mare (fiind așa de mic o să vă permiteți și o extensie de garanție), compartimentarea bună și autonomia fără curent (decentă din moment ce e de 16 ore). Un alt lucru bun e consumul mic de curent deoarece are clasa A+ de eficiență energetică.
Lucruri negative la acest model nu sunt deoarece chiar e un aparat bun și ieftin în același timp.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii, însă nu era rău dacă avea și Multiflow.
Cred că știți că brandul e unul cu istorie, mai ales când vine vorba despre aparate frigorifice precum acesta. Chiar dacă inițial era un brand românesc, acum e unul care e deținut de niște turci care au în Portofoliu Beko și Grundig.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu