Arctic AK315P+, combină frigorifică clasa A+

Combina frigorifica Arctic AK315P+ e un model destinat acelora cu un buget foarte mic deoarece are un preț pe la 1000 lei în condițiile în care beneficiază de un volum de 276 l, consum foarte mic de curent (dovadă o face clasa A+ de eficiență energetică) și o înălțime de 181 cm. Chiar dacă e un aparat ieftin, stă foarte bine pe partea de răcire și antibacteriană deoarece o capacitate de congelare de 3.5 kilograme la 24 ore și garnitura împiedică formarea bacteriilor.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent aparat care are un consum de curent anual de 268kWh și care e bine compartimentat.
Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată, mai exact că e vorba despre un electrocasnic alb care se deschide în dreapta.

Deschis
Deschis

Pe partea de caracteristici acest Arctic are un frigider de 204 litri și un congelator de 72 litri. Frigiderul e împărțit de 4 rafturi, iar la ușă are 4 suporturi. Congelatorul e unul format din 3 compartimente, iar capacitatea de congelare e de 3.5 kilograme la 24 de ore… ceea ce e mai mult decât suficient. Și din imagine se poate observa că frigiderul e poziționat superior, iar congelatorul e jos.

Caracteristicile pe care eu le apreciez foarte mult la acest mode sunt prețul mic, garanția îndelungată, volumul mare și nivelul mic de zgomot atunci când funcționează. Nu trebuie uitat de faptul că are și o autonomie mare de 18 ore care presupune că aparatul va ține la rece alimentele chiar dacă electricitatea se va întrerupe.
Singurul lucru care ar fi putut fi mai bun la acest model e prezența No Frost, dar asta i-ar fi ridicat prețul cu cel puțin 500 de lei.

În rest, e un produs foarte bun de la un brand cu istorie îndelungată în domeniul electro și în special în cel frigo. Despre utilizare poate fi spus că e un aparat ușor de utilizat, dar nu strică să vă uitați și pe instrucțiuni pentru a știi concret pașii care trebuie urmați atunci când vreți să îl decongelați ori dezghețați.

Te-ar mai putea interesa