Arctic AK 386VD+

O alternativă la AK 275+ e combina frigorifică Arctic AK 386VD+ și se remarcă prin dotări cum ar fi volumul de 380 litri, clasa energetică A+ și autonomia mare (poate funcționa vreo 18 ore fără curent). Nu e dotată cu No Frost și din acest motiv are și un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e destul de mic. Chiar dacă are un preț de puțin peste 1000 lei, fiabilitatea sa nu lasă de dorit deoarece are o garanție de 3 ani care poate fi mărită la cinci.

Poze

Arată destul de similar modelului AK 275 și e tot pe alb cu mânere pe inox. Interiorul e unul bine compartimentat și din imaginea a doua se poate observa că frigiderul are 4 rafturi ajustabile din sârmă și că la congelator sunt trei compartimente. La partea de frigider există și suporturi pe ușă așa încât să puteți pune niște sticle sau ce altceva doriți.

Din faţă
Deschis

Specificaţii tehnice

AK 386VD+ e o combină cu un volum net de 331 litri care sunt împărțiți în 244 litri care reprezintă volumul frigiderului și 87 litri reprezentând volumul congelatorului. Cum ziceam mai sus, combina e foarte bine compartimentată și din această cauză o să puteți depozita multe alimente pe categorii.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; are o capacitate foarte mare de congelare – 14 kilograme la 24 de ore; rafturile sunt rezistente deoarece materialul din care sunt confecționate e sârma; autonomia de funcționare fără curent e de aproape 20 de ore și asta presupune că alimentele nu se vor altera dacă se ia curentul; consumul de curent nu e mare și de aceea face parte din clasa de eficiență energetică A+.
Contra: nu vine la bord cu No Frost ceea ce însemnă că dezghețarea și decongelarea va trebui să o faceți manual.

Concluzie

Arctic AK 386VD ar fi o soluție aproape românească și foarte bună pentru persoanele care au nevoie de o combină ori ceva de genul (ceva care să țină alimentele la rece). Cum spuneam mai sus, eu o recomand datorită brandului, fiabilității bune și prețului foarte mic. Lipsa No Frost-ului nu e așa de importantă deoarece există câteva lucruri care compensează: garanția mare, capacitatea mare de congelare și altele.

Te-ar mai putea interesa