Arctic AK 386BS+, combina frigorifică

Trebuie recunoscut că această combină frigorifică Arctic AK 386BS+ arată foarte premium și singurul minus care îl are e lipsa No Frost. În rest, costă foarte puțin și se descurcă de minune la păstrarea alimentelor la rece fără a consuma excesiv curent. Costând puțin peste 1000 lei, adică având un preţ bun Vezi prețul special de azi », nu cred că se poate spune că ar fi scumpă cu atât mai mult cu cât clasa de eficiență energetică e A+, iar culoarea e destul de rară în domeniul electro fiind pe argintiu.

Poze

Aparatul Arctic AK 386BS+ arată precum în pozele de alături și se poate vedea că este bine împărțit așa încât să puteți amplasa alimentele după bunul plac. Frigiderul, amplasat superior, are 4 rafturi care pot fi amplasate superior, iar congelatorul are 3 compartimente, iar aceste lucruri se pot observa din imaginea a doua.

Exteriorul
Interiorul

Specificaţii tehnice

Combina AK 386BS+ e un model care nu vine cu No Frost, însă are un volum net total de 331 litri, din care frigiderul are 244 litri și congelatorul are 87. Chiar dacă are un volum foarte mare, consumul de curent e în limitele normale și de aceea într-un an consumă undeva la 267 kWh. În cazul în care se întrerupe curentul pentru mult timp atunci alimentele nu se vor altera deoarece are o autonomie de undeva la 18 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: congelatorul are o capacitate de congelare de 5 kilograme la 24 ore; aparatul frigorific e bine compartimentat având multe rafturi, compartimente și suporturi la ușă; alimentele sunt păstrate la rece; garanția standard e de 3 ani și poate fi mărită la 5 ani contra unei sume deloc mari.
Contra: lipsa sistemului de dezghețare și decongelare automată.

Concluzie

Sunt multe modele similare acestui Arctic AK386BS+, însă prețul, aspectul și caracteristicile îl fac foarte unic. Nu există motiv pentru care nu ai alege acest model, mai ales că vorbim despre un brand aproape românesc cu tradiție în domeniul frigiderelor. Utilizare aparatului nu e complicată deoarece n vine cu vreun panou de comandă sau vreun LCD cu informații. Despre acest aparat poți afla mai multe di manualul său de utilizare tipărit ori în variantă online.

Te-ar mai putea interesa