Arctic AK 386B+

Arctic e un brand parțial românesc cunoscut în special pentru aparatele sale frigorifice foarte bune. Combina frigorifică Arctic AK 386B+ e un model al anului 2012 și vine cu multe caracteristici impozante cum ar fi volumul mare de 380 litri care e unul brut și clasa energetică A+ care ne demonstrează că are un consum ic de curent electric. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu se poate spune că ar costa prea mult deoarece e chiar o combină foarte ieftină și acest lucru se datorează în principal faptului că nu are No Frost, iar decongelarea se face manual ca și dezghețarea frigiderului.

Poze

Arctic AK 386B+ e bine compartimentat și asta deoarece frigiderul situat superior are 4 rafturi pe când congelatorul are 3. Interiorul e iluminat și asta e caracteristic aparatelor frigorifice, iar despre culoarea aparatului trebuie să știți că e albă. Mânerele sunt realizate dintr-un material foarte bun și sunt de culoare inox.

De afară
Interiorul

Specificaţii tehnice

Despre Arctic AK 386B+ trebuie să spun că are 331 litri ca volum total net, iar acest volum e împărțit inegal între frigider și congelator. Frigiderul având 244 litri, iar congelatorul 87. Congelatorul are 3 compartimente și o capacitate de congelare de 5 kilograme per 24 ore care e o performanță bună. Autonomia aparatului e bună și asta pentru că poate funcționa undeva până la 18 ore fără curent.

Păreri pro şi contra

Pro: AK386B+ are din start o garanție de 3 ani; nu costă deloc mult; vine cu avertizare sonoră pentru avertizare în caz că ușa e lăsată deschisă; rafturile sunt realizate din sârmă și acest lucru înseamnă că o să fie mai rezistente decât cele din sticlă.
Contra: nu vine cu inovatorul sistem No Frost și de aceea are și un preț foarte mic.

Concluzie

În cazul în care te muți la casă nouă sau doar ai nevoie de un nou aparat frigorific atunci cred că Arctic AK 386B+ ar fi una dintre cele mai bune variante și asta nu doar datorită garanției mari de 3 ani și a consumului mic de energie electrică, ci și datorită brandului care e unul foarte impunător (am la bunici un frigider de 20 de ani care încă merge).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Arctic AK 386B+”

  1. Am si eu un astfel de produs. Dar dupa ce l-am pus in priza a inceput sa tziuie si sa se aprinda intermitent acel led rosu …. de la ce poate sa fie ?

Comentariile sunt închise.