Arctic AK 3664+, combină clasa A+

Arctic AK 3664+ e o combină frigo care se remarcă prin costul de achiziție ok și volumul mare de 324 litri. Datorită acestor facilități se adresează în principal celora care vor un aparat care să țină la rece diferite alimente și care să aibă dezghețare automată.
Cred că e important să fac și unele remarci legate de brand, mai exact că e vorba despre un fost brand românesc care acum e deținut de turci, aceiași care dețin și Beko.

Dacă e să analizăm costul de achiziție atunci vedem că nu e delco mare deoarece acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are o garanție standard de 3 ani. Eu zic că acest lucru ne spune foarte mult despre fiabilitate, adică faptul că e foarte bună.
Din imaginea de alături puteți vedea cum arată și că e un aparat care nu deranjează deloc vizual. E un model foarte simplu care arată precum restului aparatelor de la Arctic.

Aparatul frigo
Aparatul frigo

După cum ziceam și la început, acest model e unul care are o capacitate de 324 litri. Aceasta fiind împărțită în 205 litri a frigiderului și restul de 119 îi corespund congelatorului. Congelatorul e unul poziționat inferior, iar capacitatea de congelare e de 7 kilograme la 24 de ore.
Dacă stați într-un cartier în care se întrerupe des curentul atunci trebuie știut că acest model beneficiază de o autonomie ridicată și de aceea alimentele nu se vor altera.

Plusurile unui model precum acesta ar fi costul mic de achiziție, că arată bine, că are dezghețare automată și că e bine compartimentat (frigiderul are 3 rafturi și 4 suporturi la ușă).
Din păcate are și minusuri, adică lipsa No Frost și Multiflow.

De final pot spune despre acest model că e unul foarte avansat din toate punctele de vedere, dar că nu e unul pentru cei cu pretenții. Să nu mă înțelegeți greșit deoarece e un aparat foarte bun pentru cei care nu vor să se streseze cu funcții avansate și care sunt în căutarea a ceva simplu.

Te-ar mai putea interesa