Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Arctic AK 346VD+

Combina frigorifică Arctic AK 346VD+ e un model care nu e dotat cu No Frost și din acest motiv are un preț inferior altor modele. Chiar dacă nu costă mult, fiabilitatea îi e crescută având și o garanție mare de 3 ani care se poate mări la mai mult. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi se poate spune că e una dintre cele mai ieftine combine cu aspect premium care are un volum net destul de mare de 340 litri. Chiar dacă e ieftină nu trebuie să credeți că are vreo hibă deoarece chiar și consumul de curent e unul mic de 267 kWh pe an care plasează aparatul în clasa energetică A+.

Poze

Poate că din poze modelul AK346VD+ pare a fi gri, însă nu e așa deoarece e alb. Se poate vedea (din poza 2) că e bine compartimentat fiind împărțit într-un frigider care e situat deasupra și un congelator care e în partea inferioară. Frigiderul are 4 rafturi care le poți ajusta după bunul plac, iar congelatorul are doar 3 compartimente. Se poate vedea și că frigiderul are niște suporturi la ușă, fiind vorba de 4 la număr.

Exteriorul

La interior ar multe compartimente

Specificaţii tehnice

Arctic AK 346VD+ are un volum total de 292 litri care e împărțit în 205 litri – volumul frigiderului și 87 litri – volumul congelatorului, și în ambele cazuri normal că vorbim despre volum util. Frigiderul se dezgheață automat, iar congelatorul va trebui decongelat o dată pe an sau de câte ori e specificat în manualul de utilizare al aparatului. Dacă ar fi avut No Frost atunci și decongelarea s-ar fi făcut automat.

Păreri pro şi contra

Acesta e un electrocasnic foarte bun și eu îl recomand deoarece sunt deținător de electrocasnice Arctic care s-au stricat de 0 ori. Deci, la partea de fiabilitate stă foarte bine și dacă vreți să vă asigurați suplimentar atunci vă recomand să cumpărați și pachetul de extensie (are diferite nume de la un magazin la altul) care vă poate mări garanția cu undeva la 4-5 ani. Singurul minus, în opinia mea, ar fi lipsa No Frost-ului, dar dacă avea acestă caracteristică atunci prețul era simțitor mai mare.

Concluzie

Arctic AK 346VD+ este un produs caracteristic celor de la Arctic și ca și calitate se aseamănă foarte mult cu frigiderul AD 326S+. La ambele congelatorul trebuie decongelat manual însă nu trebuie să dai bani suplimentari pentru funcția de decongelare automată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu