Arctic AK 346BS+, combina frigorifică

Dacă vrei ceva care să fie foarte fiabil atunci îți recomand combina frigorifică Arctic AK 346BS+ deoarece pe lângă garanția de 3 ani are multe facilități care nu le întâlnești la alte branduri străine ori românești. Aceste mici detalii ar fi 340 l, Clasa A+, Buzzer și că vine pe argintiu. 340 e volumul brut total, iar clasa de eficiență energetică e una caracteristică produselor Arctic și mă gândesc că te întrebi ce e acel buzzer la acest aparat Arctic. Păi e un fel de sunet scos atunci când de exemplu uiți frigiderul deschis și astfel o să fii anunțat printr-un sunet specific că ai uitat o ușă deschisă.

Prețul de achiziție nu e prea mare deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primești un electrocasnic de 5 stele cu o garanție extensibilă la maxim 5 ani și astfel o să devine un electrocasnic de îndelungă folosință în adevăratul sens al cuvântului. (La un magazin dacă îi prelungești garanția primești la pachet și un serviciu de service expres prin care în caz că se strică aparatul atunci va fi reparat și înapoiat în 5 zile.)

Exteriorul e oarecum asemănător cu cel al AK 275+.

Cum arată interiorul
Exteriorul arată impecabil

Arctic AK 346BS+ este o combină care impresionează prin detaliile sale tehnice, dar și prin designul său care e ca cel al unui aparat premium (arată foarte bine pe gri și astfel de frigidere pe argintiu costă foarte mult în general deoarece sunt premium).
E compus din două părți: frigider și congelator. Frigiderul e dezghețat automat și e compartimentat de 3 rafturi din sârmă, iar pe ușă există 4 suporturi. Are chiar și un compartiment pentru fructe și legume, iar referitor la rafturi… că sunt din sârmă pot spune că astfel nu o să vă temeți că le spargeți ca pe cele din sticlă dacă puneți ceva mai greu la rece. Congelatorul trebuie dezghețat manual și are 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 5 kilograme la 24 ore.

Pro: arată foarte bine (după cum scriam mai sus); prețul nu e foarte mare, ci corect; are rafturi din sârmă, adică foarte rezistente spre deosebire de cele din sticlă; iar brandul e cunoscut pentru produsele sale care nu se strică.
Contra: nu are No Frost, dar dezghețarea frigiderului se face automat, iar cea a congelatorului se face manual.

Arctic AK 346BS+ e o combină frigo care nu consumă mult curent și are un sistem de avertizare dacă vreo ușă e lăsată deschisă și pentru cei care vor un electrocasnic care să reziste mai mult de 5 ani cred că varianta de față ar fi cea mai bună deoarece e un produs aproape românesc clasa I.

Te-ar mai putea interesa