Arctic AK 346B+, combina frigorifică

O astfel de combină frigorifică Arctic AK 346B+ e una dintre cele mai accesibile aparate frigorifice de dimensiuni generoase de la acest producător. Deci e o soluție mai bună decât un frigider în special că AK 346B+ are un congelator performant. Aici mă refer la capacitatea mare de congelator, funcția de super-congelare și la volumul de 87l. Apropo caracteristici, combina are un volum total de 292 l, eficiență A +, o înălțime de 185 cm, afișaj LED și sistem pentru avertizare în caz că uitați ușa deschisă. Dacă aveți nevoie de un volum mai mare pentru frigider, AK 386B+ e recomandarea mea. Însă acela e cu vreo 200 lei mai scump decât acesta. AK 346B are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arctic AK 346B 1
Închis
Arctic AK 346B 2
Deschis

Specificații tehnice

Acel volum specificat mai sus e volumul total net și e împărțit astfel: 87 litri pentru congelator și 205 litri pentru frigider. E evident să vină cu eficiență energetică A+, că doar e un model nou. Consumul energetic ajunge la 254 litri pe an. Având în vedere că e destul de voluminos frigiderul, e normal să vină cu trei rafturi (mai are și unul pentru brânzeturi) care pot fi ajustat și cu două compartimente pentru fructe sau legume. Pe ușa acestuia are 4 suporturi (unde puteți pune chiar și sticle cu lapte/suc/apă) dar are și câteva accesorii incluse (printre acestea se numără și suportul pentru ouă). Chiar dacă nu are sistem de răcire No Frost (oricum îl veți găsi doar la modele peste 1.500 lei), are sistem de dezghețare automată.

Congelatorul său are sistem de dezghețare manual, trei compartimente din care doar unul are funcție de congelare rapidă și nu are suporturi pe ușă. Acesta poate congela chiar și până la 5 kilograme de alimente la 24 de ore. Bineînțeles are și uși reversibile (în caz că doriți să-l puneți într-un colț iar deschiderea ușilor să nu fie o problemă), iluminare inferioară și mânere exterioare (nu incorporate). Mie sincer îmi plac mai mult cele incorporate deoarece design-ul combinei e mai simplu.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are avertizare sonoră pentru ușă deschisă, frigiderul are multe rafturi și suporturi pe ușă, autonomie de 18 ore, congelatorul are o capacitate de congelare mai mult decât decentă dar și altele.

Minusuri: lipsa filtrului antibacterian.

Concluzie

Arctic AK 346B+ e recomandarea mea pentru cei care vor o combină foarte bună pentru acei bani și de la acest producător. Chiar dacă din unele puncte de vedere nu se poate compara cu cele de ultimă generație, e utilă și accesibilă.

Te-ar mai putea interesa