Arctic AK 326+, combina frigorifică

Combina frigorifică Arctic AK 326+ e una accesibilă și spre deosebire de multe modele, acesta oferă un volum net de 270 litri și consum mic. După cum ne-am obișnuit, designul e unul elegant, adică finisaj alb cu mânere verticale de culoare argintie. E o recomandare pentru cineva care nu-și dorește mai mult volum, dar nici nu dori să depășească bugetul. Dacă vi se pare că are un congelator cam mic, puteți lua ulterior fie un congelator fie un ladă frigorifică. Deci puteți face o alegere mai bună decât dacă ați fi luat o combină mai scumpă. Acest model poate fi următoarea voastră alegere iar singurul obstacol poate fi prețul, deoarece AK 326+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are un volum net de 270 litri iar cel de 318 litri e cel brut. Acesta e împărțit astfel: 183 litri la frigider și 83 litri la congelator. Având în vedere că nu are No Frost, congelatorul are sistem de dezghețare manual ca la restul combinelor ieftine. Nu are nici dozatoare de apă/gheață dar nici puteți avea așa pretenții deoarece e mică și ieftină. Pentru o clasă A+, consum de energie anual e undeva la 272 kWh pe an, deci e foarte bun.

Frigiderul are rafturi din sârmă, suporturi pe ușă, compartiment special și iluminare interioară. Congelatorul are 3 compartimente transparente și o capacitate de congelare de 5 kg la 24 ore. Pe partea de funcții are doar funcția super congelare (corespunzătoare congelatorului). Accesoriile incluse: tava pentru gheață și cea pentru ouă. Cât despre autonomia fără curent, e una de 18 ore care e suficientă din punctul meu de vedere.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design plăcut chiar dacă nu e pe inox ci pe alb, mânere confortabile de culoare argintie, volum generos la un preț atractiv, consum mic de energie și e accesibilă având în vedere ce caracteristici oferă.

Minusuri: nu are rafturi din sticlă și sistem antibacterian.

Concluzie

Arctic AK 326+ e una dintre multele combine frigorifice care le recomand iar având în vedere cât costă, cred că nu ar avea rost să căutați un alt model. În acest buget nu veți găsi multe modele cu volum peste 300 litri (volum net) sau care să ofere No Frost. Consider că aspectul exterior e la fel de important ca și cel interior, iar rafturile din sticlă dau un plus de eleganță față de cele din sârmă.

Te-ar mai putea interesa