Arctic AK 296+, combina frigorifică

Arctic AK 296+ e o combină frigorifică marca Arctic cu un design caracteristic acestui brand. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și din această cauză cred că ar fi un aparat frigorific ideal pentru cei cu un buget limitat. Eu recomand acest aparat deoarece beneficiază de o garanție standard de 3 ani, arată foarte bine, are un volum mare și pentru că e bine compartimentat.

Poze

Din cele două imagini se poate vedea designul tipic Arctic al AK 296+. E de culoare albă, iar mânerele sunt argintii. Compartimentarea e bine realizată deoarece frigiderul are două rafturi poziționate sus, iar congelatorul are 3 compartimente. normal că frigiderul are și suporturi la ușă care sunt în număr de 3.

Exterior
Exterior
Interior
Interior

Specificaţii tehnice

Modelul aceste vine cu un volum net total de 251 litri împărțit în 164 litri ai frigiderului și 87 ai congelatorului. Din păcate nu beneficiază de caracteristica No Frost, dar curățarea o dată sau de două ori pe an a aparatului nu e un procedeu prea costisitor. Ca oricare alt aparat frigo, și acesta are o autonomie ridicată care presupune că dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor altera. Modelul de față are o autonomie de 18 ore care e destul de mult.

Păreri pro şi contra

Pro: consumul de curent nu e delco mare fiind un aparate cu clasa de eficiență energetică A+; compartimentarea e realizată așa încât în combină să încapă multe alimente; vine cu o garanție standard de 3 ani care o puteți extinde la 5 ani fără probleme; fiabilitatea e una ridicată deoarece e un aparat rezistent și fără butoane multe care te-ar putea încurca.
Contra: din păcate nu are No Frost.

Concluzie

Dacă un frigider e prea mic pentru tine atunci combina aceasta de 250 litri și care are o înălțime de circa 164 centimetri e una foarte bună. Brandul e unul de nota 10, iar caracteristicile tehnice sunt și ele destul de impresionante. Despre brand se poate spune că e unul foarte bun din România, iar aparatele de la acest brand sunt cunoscute încă dinainte de anii 90. Astfel de aparate probabil că funcționează și azi pe la bunici deoarece sunt făcute să reziste.

Lasă un comentariu