Arctic AK 275+, combină frigo

O combină frigorifică Arctic AK 275+ e una destul de accesibilă însă nu poate fi comparată cu un una mai scumpă deoarece aceea are câteva caracteristici tehnice mai bune și tehnologii în plus. Iar modele Premium au și finisaj de inox care le oferă un plus de eleganță și aspect. Acest AK 275+ se adresează celor care au un buget modest și nu ar dori să prea mulți bani pe o combină. După cum bine știți, o combină frigorifică cu No Frost costă destul de mult și deci aceasta nu are acea tehnologie dar pentru mulți acesta e chiar așa de folos. Spre deosebire de modelul anterior (AK 275) acesta are eficiență energetică A+ care e cu vreo 60 kWh mai mică decât a predecesorului. Deci aveți un motiv în plus să alegeți acest model iar dacă sunteți în căutarea unui aparat frigorific mai ieftin atunci AD 255+ e recomandarea mea și care e un frigider. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Deschis

Specificații tehnice

Vine fără sistem de dezghețare automată numit No Frost dar are o capacitate de depozitare mare – 237 litrii net. Acest volum e împărțit astfel: 175 litrii pentru frigider iar restul pentru congelator. După cum am precizat anterior are eficiență energetică A+. Are două compartimente principale: frigiderul propriu-zis și congelatorul. Frigiderul are dezghețare automată, trei rafturi ajustabile, patru suporturi pe ușă și un compartiment pentru fructe și legume. Congelator are trei compartimente, sistem de dezghețare manual și o capacitate de congelare de 5 kg la 24 de ore. La capitolul design vine cu un finisaj de culoare albă, mânere verticale argintii, iluminare inferioară și termostat reglabil.

La capitolul funcții stă destul de rău în sensul că-i lipsesc destul de multe. Accesoriile incluse sunt suportul pentru ouă (pentru frigider) și tava pentru gheață (pentru congelator). Spre deosebire de frigiderele mai mici acesta are o autonomie mai mare atunci când nu mai există curent – 18 ore. E foarte silențios (numai 41 dB) iar agentul de răcire e R600a (e același ca și la restul aparatelor frigorifice).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ieftin, volum mare de depozitare, arată bine consum redus de energie, autonomie mare când nu e conectat la curent și e realizat din materiale de bună calitate.

Minusuri: îi lipsesc multe funcții utile (filtru împotriva mirosurilor sau avertizare pentru ușă deschisă).

Concluzie

Combina frigorifică Arctic AK 275+ e una din recomandările mele în acest buget deoarece la un așa preț sunt puține modele reușite și care v-ar fi de folos în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa