Arctic AK 245+, combina frigorifică

Cei de la Arctic sunt faimoși pentru aparatele lor frigorifice și se poate remarca faptul că au o garanție de 3 ani cum are și acest Arctic AK 245+ care e o combină frigorifică. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și la acești bani nu știu dacă o să găsim ceva similar. Singurul minus ar fi lipsa No Frostului, însă acest lucru poate fi trecut ușor cu vederea din moment ce costă așa de puțin. Dacă vi se pare că are o garanție mică atunci o puteți mări la maxim 5 ani contra unei sume modice.

Poze

Se poate observa că are o culoare albă și că e foarte bine compartimentat. Frigiderul are rafturi ajustabile, iar congelatorul are 3 compartimente. Volumul total e unul de 240 litri, iar cel net e de 207. Deci, e un aparat frigo combi care va încăpea acolo unde doriți să-l amplasați.

Interiorul
Exterior

Specificaţii tehnice

Arctic AK245+ are o clasă energetică foarte bună, adică A+ și acest lucru se datorează faptului că are un consum mic de curent. De notat ar fi faptul că vine cu o autonomie mare de 18 ore care presupune că dacă se întrerupe curentul aparatul va funcționa și alimentele nu se vor strica. Vine și cu câteva accesorii printre care se numără o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț bun și raportul dintre calitate și preț e unul destul de bun deoarece are și o garanție mare de 3 ani care poate fi mărită la 4 sau 5; un alt plus ar putea fi considerat faptul că rafturile sunt realizate din sârmă, iar sârma e mult mai rezistentă în comparație cu sticla; dimensiunile sale sunt compacte și astfel are o înălțime de doar un metru jumătate cu aproximație și din acestă cauză dacă aveți o încăpere nu prea înaltă nu trebui să vă faceți griji că nu o să încapă.
Contra: nu vine cu No Frost, dar după cum ziceam această caracteristică i-ar fi crescut simțitor prețul.

Concluzie

Arctic e un brand foarte cunoscut în domeniul electrocasnicelor mari și un lucru care caracterizează acest brand parțial românesc e garanția mare de 3 ani, dar și fiabilitatea. Cei care dețin un frigider de la acest producător nu se plâng deoarece sunt făcute să țină cu deceniile.

Te-ar mai putea interesa