Arctic AHT60XN, hotă incorporabilă cu design telescopic

Hota incorporabilă Arctic AHT60XN e una modernă și se poate vedea din poza de jos. După instalare doar parte inferioară se vede, cea cu finisaj pe inox e telescopică, adică suprafața de absorbție poate fi extinsă. Puterea de absorbție e de ajuns pentru o bucătărie de dimensiuni reduse, însă poate că nu vă permiteți sau nu sunteți dispuși să cheltuiți prea mult pe un astfel de aparat. Poate că gândiți să achiziționați toate aparatele pentru bucătărie și preferați să investiți mai mult într-un cuptor multifuncțional.

Are un panoul de control diferit, butoanele sunt acționate prin glisare și nu sunt atât de evidente pentru că sunt pe aceeași culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie e destul de mic pentru o așa capacitate și normal să fie așa. Lămpile sunt puternice deoarece sunt de 28 W fiecare și poate fi înlocuite dacă nu sunteți mulțumiți. Puterea hotei e de 125 W și e asigurată de un singur motor. Alte hote vin cu două motoare pentru a asigura o capacitate de filtrare a aerului ceva mai bună.

Filtrele sale sunt de aluminiu și pot fi spălate cu ușurință ca la alte hote populare pentru că sunt lavabile. Nu se pai pun filtre din diverse materiale pentru că se spală greu și sunt și greu de găsit. Un filtru care se întreține ușor poate fi spălat mai des și motorul e protejat. Capacitatea sa e variabilă deoarece sunt mai multe trepte – între 150 și 280 mc/h.

Păreri pro și contra

Hota prezentată mai sus chiar dacă pare mare, ea va fi incorporată în mobilierul suspendat. Cele două lămpi luminează ceva mai bine decât una singură și le puteți folosi chiar dacă nu porniți hota. Ca oricare altă hotă și aceasta e puțin zgomotoasă la treapta superioară, de aceea unii preferă hote mai performante și setează o treaptă de absorbție mai mică.

Arctic AHT60XN poate fi pus chiar și în locul unui model clasic dacă decupați partea inferioară a mobilierului suspendat. Sunt destule tutoriale pe internet în acest sens și trebuie să asigurați foarte bine aparatul să nu cadă.

Te-ar mai putea interesa