Arctic AHT60X, hotă telescopică pe inox

Hota incorporabilă Arctic AHT60X e un model telescopic, adică partea de jos poate fi extinsă. După ce o extindeți puteți accesa panoul de control și acest tip de panou de control e prezent la multe modele de la acest brand și nu numai. Aceasta e una dintre cele mai vândute modele de pe piață deoarece are un preț foarte bun, arată bine și puterea sa e de 268 mc/h. Sunt model care oferă două metode de a filtra aerul – recirculare sau evacuare, doar că la modelul de jos nu vi se oferă această posibilitate. Oricum, metoda de evacuare cu ajutorul burlanului e cea mai eficientă.

Sunt destul de multe hote accesibile dar care nu arată la fel de bine ca și aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident că e o hotă telescopică pentru că are o adâncime redusă, iar pentru a mări suprafața de absorbție extindeți partea telescopică. Odată ce ați extins acea parte, veți avea acces la panoul de control. Lămpile mi se pare suficient de puternice, iar dacă nu sunteți mulțumiți puteți să le înlocuiți cu becuri LED. Unele hote au iluminare LED iar o singură lampă luminează foarte bine.

Are un singur motor care dezvoltă o putere maximă de absorbție de 300 mc/h, însă aceasta diferă în funcție de treapta aleasă. Puteți alege una dintre cele 3 trepte disponibile. Aceasta poate fi pusă sub coprul suspendat și nici nu iasă atâta în evidență dacă e închisă (adâncimea e de 30 cm).

Păreri pro și contra

În prezent, un aparat elegant are un design simplu și compact, iar culoarea trebuie să fie una pe inox sau negru lucios. Evacuarea aburului și mirosului e satisfăcătoare pentru un model atât de ieftin.

Arctic AHT60X concurează cu multe hote de la alte branduri, iar dacă nu aveți o bucătărie mare sau poate că aveți un geam în apropierea plitei pentru a aerisi, nu văd de ce nu alegeți hota de sus. În general, hotele accesibile au o capacitate de absorbție mică, dar acest aspect oferă și avantaje – consum redus de energie și un nivel de zgomot redus.

Te-ar mai putea interesa