Arctic AH62

Dacă vrei o hotă autohtonă bună atunci ar trebui să te îndrepți spre hota Arctic AH62 deoarece nu costă mult, vine cu două motoare și e foarte capabilă chiar dacă are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pentru acești bani primești un electrocasnic de mici dimensiuni deoarece are doar 6 centimetri care poate veni cu o garanție de până la 4 ani. Nu e chiar un model nou deoarece a apărut prin 2010, în magazine, dar performanțele sale în materie de absorbit sunt foarte actuale.

Poze

Modelul AH62 e prenzetat în imaginea de alături și se vede că nu excelează la capitolul aspecta, dar nu stă nici prost. Important e să funcționeze cum trebuie și nu cum arată și pentru a vă face o opinie despre capabilitățile sale vă recomand să citiți capitolul cu detaliile sale tehnice.

Arctic AH62
Cum arată

Specificaţii tehnice

Pe partea de detalii tehnice nu e prea mult de precizat, doar că are 2 motoare, 110 W, o mărime de 60 cm și că e pe alb. Puterea totală a hotei e de 2x110W și având două lămpi de 40W fiecare evident că va avea un consum ceva mai mare. Ca la orice electrocasnice de acest fel, și AH62 dispune de trepte de reglare a puterii, având 3 astfel de trepte. puterea de aborbție e de 451 metri cubi pe oră și existând acele 3 nivele, normal că poate fi mai mică.

Păreri pro şi contra

Arctic AH62 e un electrocasnic modern și eficient, nefăcând prea mult zgomot deoarece are un nivel de zgomot de doar 68 decibeli. Culoarea e una standard – albă și designul e unul pătrățos. Despre design se poate spune că e unul reușit chiar dacă e pătrățos. Nu am de precizat vreun minus deoarece electrocasnicele Arctic stau în general foarte bine la toate capitolele.

Concluzie

Dacă te-ai mutat de curând sau ai nevoie de o nouă hotă atunci modelul Arctic AH62 ar fi o alegere inteligentă și chiar dacă Arctic e oarecum un brand românesc eu zic că nu vei avea probleme cu ea și asta deoarece vine cu o garanție mare și cu calitatea Arctic. Nu va fi nevoie să citiți manualul său de utilizare deoarece nu are multe butoane și nici setări complicate, dar cred că o scurtă documentare nu ar strica.

Te-ar mai putea interesa