Arctic AH61

În cazul în care îți amenajezi o bucătărie și ai uitat de hotă atunci îți recomand hota Arctic AH61. Aceasta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea în care are o putere mare de absorbție și un nivel de zgomot scăzut. Montajul nu e deloc complicat având în vedere faptul că are undeva la 6 kilograme, iar utilizarea sa e destul de simplă din moment ce controlul e unul mecanic. Vine ca o alternativă ieftină și mai puțin complicată la .

Poze

Chiar dacă e o hotă care are doar un motor trebuie știut că are dimensiuni normale, deci va fi perfect amplasat deasupra unui aragaz. E un model de culoare albă și astfel ar putea fi considerată ca fiind o hotă clasică. Despre aspect se poate spune că nu e de nota 10 însă nu știu dacă acest lucru e prea important în alegerea unui electrocasnic.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Vine cu un motor de 85W care produce o putere de absorbție de maxim 253 metrii cubi la oră. normal că atunci când o să gătiți nu va trebui să vă folosiți de o lanternă deoarece hota are o lampă de 40W care e una destul de luminoasă. Filtrul e unul destul de bun fiind vorba despre unul sintetic care va putea fi schimbat ori chiar spălat la nevoie.

Păreri pro şi contra

Poate că pe unele persoane le deranjează faptul că vine cu un singur motor, însă e un model aparte de hotă pentru acele persoane care nu vor o hotă prea puternică ori prea gălăgioasă. Puterea de absorbție e una mare de 253 mc/h, dar cele 3 trepte de reglare a vitezei de absorbție o să vă ajute să o reglați să fie așa cum vă doriți. Filtrul poate fi spălat sau înlocuit, după cum spuneam, dar e mai bine să-l înlocuiți pentru ca să fie mai fresh.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat electrocasnic de tip hotă atunci cred că acest model ar fi destul de bun. E util bucătăriilor în care se gătește puțin cât și în cele care se gătește zilnic. Iar, utilizarea sa e simplă fiind ușor de utilizat atât de persoane vârstnice cât și de tineri.

Te-ar mai putea interesa