Arctic AH51

Hotele sunt electrocasnice care în opinia mea nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie deoarece ajută ca aburele să nu se propage în toată casa și același lucru poate fi spus și despre miros. Un model care îmi vine în minte e hota Arctic AH51 și vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare. Are doar un motor și de aceea are o lungime de 50 centimetri, fiind ceva mai mică decât modelele cu două motoare.

Poze

Arctic AH51 e un model destul de bun, chiar foarte bun pentru persoanele care nu gătesc prea mult și deci care nu fac prea mult abure și miros prin casă. Chiar dacă e mică, trebuie știut că că are o putere mare de absorbție, adică are o putere de 140W care generează o ambsorbție de 297 metri cubi pe oră.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Arctic AH 51 e o hotă modernă care are o putere de 140 W și doar un motor. Normal că vine cu o lampă pentru ca dumneavoastră să vedeți ce faceți, iar viteza de absorbire poate fi setată pe trei trepte. Controlul e unul mecanic și de aceea nu cred că e prea complicat să utilizați acest electrocasnic de mici dimensiuni. Filtrul e unul metalic ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă bateți prea mult capul cu el.

Păreri pro şi contra

Pro: are un cost mic de achiziție și are o fiabilitate maximă mulțumită garanției de 24 de luni; filtrul e unul metalic și în acest fel nu trebuie să îți bați prea mult capul achiziționarea unuia nou când se murdărește; controlul hotei e mecanic și în acest fel e mai ușor de folosit decât modele cu panou de control digital; zgomotul produs nu e deloc mare fiind de undeva la 61 decibeli.
Contra: are doar un motor și de aceea e mai mult pentru bucătăriile unde nu se gătește mult.

Concluzie

Un model foarte bun de hotă e AH51 și foarte atractivă o face prețul, dar și brandul. Brandul e unul românesc-turcesc și e recunoscut pe plan internațional datorită produselor sale de calitate. Arctic e cunoscut pentru aparatele frigorifice de cea mai bună calitate și hotele sunt și ele destul de bune venind la prețuri competitive.

Te-ar mai putea interesa