Arctic AGM5611DTTL, aragaz cu capac metalic

Aragazul pe gaz Arctic AGM5611DTTL e soluție accesibilă pentru cei care vor ceva mai multe dotări pe un astfel de aparat. Pot spune că e o alternativă la un aragaz mixt sau complect electric, doar că dotările nu pot fi chiar aceleași. Un cuptor electric încălzește diferit pentru că poate avea ventilator și e nevoie de o priză în apropiere. Chiar și aprinderea electrică necesită o alimentare electrică, iar aici avem doar la plită. Poate că nu vă deranjează acest lucru că și așa nu-l veți folosi prea des.

Din poza de jos se văd anumite dotări caracteristice modelului: iluminare cuptor, aprindere electrică și timer. Un aragaz simplu ar fi avu doar 5 butoane și adâncimea ar fi fost de 50 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita acestui aragaz are cele 4 arzătoare clasice care vin cu siguranță pentru întrerupere gazului, iar aprinderea electrică e la două mâini. Îmi place mai mult cea de la plitele incorporabile pentru că necesită doar o singură mână.

Acesta se potrivește perfect alături de o hotă incorporabilă albă și nu trebuie să ie un model Arctic. Optați pentru care hotă vă place mai mult și țineți cont de cât de mare e bucătăria.

Păreri pro și contra

Spațiul ocupat e destul de redus deoarece nu e foarte lat dar și așa plita e destul de spațioasă pentru vase mai mari. În pachet sunt incluse capacul metalic pentru plită, o tavă, panou protecție butoane și grătarul cuptorului. Alte tăvi pot fi luate în funcție de necesități, adică ulterior. Atât grill-ul cât și rotisorul cuptorului sunt foarte utile pentru a obține friptura dorită, pentru că e necesară o temperatură mai mare. Timerul e perfect pentru cei care știu exact cât durează un anumit preparat și între timp vă puteți uita liniștit la TV.

Arctic AGM5611DTTL e un aparat care pate fi pus aproape oriunde deoarece nu e foarte mare, însă alimentare pe gaz trebuie să fie aproape. Pentru un plus de comoditate, unii preferă aparatele electrice pentru că vor să renunțe la butelie sau nu au posibilitatea racordării la gaz.

Te-ar mai putea interesa