Arctic AGM5511DTTL, aragaz cu iluminare cuptor

Aragazul cu alimentare pe gaz Arctic AGM5511DTTL e un model reușit și se poate vedea doar după design. Cu alte cuvinte, panoul de control prezintă butoane suplimentare – timer, aprindere electrică și iluminare cuptor. Nu știu când toate acestea vor deveni dotări standard, dar nu cred că va dura mult deoarece majoritatea cuptoarelor incorporabile sunt multifuncționale. Foarte puțini utilizatori mai aleg aragazul, însă pentru un aparat incorporabil e necesar un mobilier deosebit. Alături de acest aragaz aș alege o hotă telescopică sau un clasică, brandul poate fi același.

Chiar dacă din poza de jos nu se vede, aragaz vine echipat cu un capac metalic alb. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele patru arzătoare sunt puternice dar intensitatea flăcării poate fi reglată ușor din buton. Doar plitele electrice au un randament mai mic și nu prea sunt bune pentru a prăji ceva. Plita are ca și dotări: două grilaje ușor de demontat, siguranță pentru stingerea flăcării și aprindere electrică de la buton. Mi-ar fi plăcut o aprindere electrică integrată cum e la plitele incorporabile, deoarece ați fi folosit o singură mână.

Capacul metalic e inclus și el, dar voi puteți să nici nu-l folosiți dacă aveți faianță sau gresie pe perete din spatele aparatului.

Păreri pro și contraz

Cuptorul ar trebui să fie principalul motiv pentru care ați alege acest aragaz, deoarece are timer, iluminare interioară, grill (arzător superior), aprindere electrică și un interior spațios. Bineînțeles, nu e cel mai mare cuptor că doar e vorba de un aragaz foarte compact. Acesta ocupă destul de puțin loc deoarece are o lățime și adâncime de 50 cm, cred că ați și observat acest aspect din poza de sus.

Arctic AGM5511DTTL e un model complet pe gaz și doar pentru aprinderea electrică are acel cablu de alimentare. Cu un buget mai mare vă puteți gândi la un aragaz mixt, doar că nu e pentru oricine deoarece cuptorul are un consum mare și tensiunea să fie constantă (fără fluctuații). Toate aparatele electrice cer o tensiune bună la curent și poate fi obținută dacă aveți curent trifazat.

Te-ar mai putea interesa