Arctic AGM5500F, aragaz alb cu Safety Plus

Aragazul Arctic AGM5500F e dotat cu tehnologia Safety Plus care e prezentă pe multe modele noi cu gaz. Modelele electrice nu au nevoie deoarece nu pot exista scurgeri, dar unele oferă oprire automat în caz că nu folosiți plita pentru o anumită perioadă. E evident că discutăm de un aparat electrocasnic nou deoarece în locul grilajului simplu, veți găsi două grilaje apropiate care pot fi demontate mai ușor pentru a curăța suprafața plitei (ele fiind mai ușoare).

Din poza de jos se vede foarte bine acest aparat și butoanele nu sunt foarte mari cum am văzut la alte modele, ci sunt ceva mai mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul acesta e cu alimentare doar pe gaz, dar puteți opta chiar pentru o variantă mixtă dacă vă plac mai mult cuptoarele electrice. Totuși, tensiunea trebuie să fie constantă adică fără fluctuații, dacă vreți ca acel cuptor să coacă foarte bine.

Cele 4 arzătoare sunt cele standard și sunt destul de eficiente indiferent pentru ce vreți să le folosiți. Putea fi utilă o aprindere electrică la plită pentru cei care nu vor să folosească o brichetă.

Sunt oferite accesoriile clasice și mă refer la: capacul metalic pentru plită, o tavă și grătarul pentru cuptor. Alte tăvi pot fi achiziționate ulterior în funcție de ce considerați că aveți nevoie și așa nu sunt foarte scumpe.

Păreri pro și contra

Are un preț destul de bun având în vedere că discutăm e o generație mai nouă și puțin mai bună. Eu recomand doar aparate mai noi pentru că sunt mai bine construite și designul e destul de elegant. Nu e vorba de cel mai mare aragaz de pe piață, adică are o lățime și adâncime de 50 cm. Poate că nici nu v-ați dorit un model mai mare pentru că îl veți pune în locul vechiului model.

Arctic AGM5500F arată bine și chiar dacă nu se vede din poza de sus, aragazul e dotat cu un capac metalic pe alb. Puteți să nu-l montați dacă nu vă place sau poate aveți faianță ori gresie pe perete. Modelele mai scumpe au capac din sticlă care e transparent

Te-ar mai putea interesa