Arctic AGG5611DTTLX, aragaz pe inox cu rotisor

Aragazul Arctic AGG5611DTTLX e unul dintre cele mai noi apariții de pe piață, motiv pentru care are niște dotări decente pentru acel buget. Mă refer la rotisor, timer, iluminare cuptor, Safety Plus (siguranță arzătoare), grill și arzătoare cu eficiență ridicată. Arată foarte bine cu un capac de sticlă, finisaj inox și butoane negre. Bineînțeles, nu poate fi un model prea compact (50 x 50), de aceea are o adâncime de 60 cm și pot spune că nu ocupă mult spațiu decât vechiul model.

Nu poate fi prea accesibil deoarece face parte din segmentul superior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

E dotat cu o plită pe gaz care are aprindere electrică la buton (cel din dreapta), siguranță Safety Plus (oprește alimentarea cu gaz), 2 grătare care pot fi îndepărtate ușor și butoanele pentru fiecare arzător. Puterea arzătoarelor poate fi ajustată ușor prin rotire, însă aprinderea electrică nu e integrată ca și la plitele incorporabile.

Chiar dacă nu are un cuptor electric, e unul bine dotat: grill, rotisor, timer, iluminare și siguranță la alimentare. Iluminarea cuptorului poate fi pornită doar prin apăsarea butonului din stânga care seamănă cu cel pentru aprinderea arzătoarelor. Puteți să nici nu puneți capacul din sticlă dacă aveți gresie sau faianță pe perete și vreți să se vadă mai bine acesta.

Păreri pro și contra

Timerul devine fare util atunci când nu vreți să petreceți mult timp în bucătărie și știți cu exactitate timpul de gătire. Pentru friptură mai gustoasă modelul prezentat mai sus vă oferă rotisor și grill. Pentru anumite preparate e nevoie de anumite dotări și temperatura trebuie să corespundă. Ca și accesorii, modelul de sus oferă un grătar pentru cuptor, o tavă standard, capacul elegant de care vă ziceam anterior și panoul de protecție a butoanelor.

Arctic AGG5611DTTLX e un aparat electrocasnic mare dar care poate înlocui cu succes orice model mai vechi. Alături de acesta puteți lua doar o hotă pe inox sau pe negru, iar brandul nu joacă un rol important. Ideea e să vă placă, să fie conform nevoilor voastre și să nu depășească bugetul alocat.

Lasă un comentariu