Arctic AGDM5611FT, aragaz pe gaz cu timer

Aragazul Arctic AGDM5611FT e unul dintre cele mai apreciate modele de pe piață în acest buget. Acesta oferă exact dotările care aveți nevoie: timer, aprindere electrică, siguranță Safety Plus și arzătoare cu eficiență ridicată. Sunt destul de multe modele cu dotări similare sau chiar și cu dotări în plus, dar nu pentru același preț. Pot spune că arată foarte bine chiar și pe alb, iar capacul puteți să nici nu-l montați dacă nu vă place. Doar aragazurile pe inox au capac din sticlă care e transparent (dă un plus de eleganță).

Are un preț foarte bun pentru ce oferă și nu sunt multe branduri competitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita pe gaz are arzătoarele standard, doar că în locul unui singur grilaj mare sunt două grilaje identice care pot fi îndepărtate mai ușor. Astfel puteți curăța mai ușor pe lângă un anumit arzător care l-ați folosit.

Cuptorul e destul de spațios și puteți pune multe tipuri de tăvi, însă nu chiar atât de mari cum e în cazul aragazurilor de 60 cm. Sunt incluse câteva accesorii care le consider standard: tavă standard, capac metalic și grătar cuptor. Anumite aragazuri mai scumpe pot oferi mai multe tăvi care pot fi puse în sertarul inferior.

Păreri pro și contra

Poate fi folosit cu ușurință datorită aprinderii electrice care diferă de la un model la altul. Cu alte cuvinte, pentru modelul de sus trebuie să apăsați butonul suplimentar din partea dreaptă cu pictograma corespunzătoare. Timer e foarte util la cuptor dacă știți exact cât necesită pentru a găti un anumit preparat. Fiind un model pe gaz mai ieftin, nu sunt de spus atât de multe despre acesta.

Aparatul electrocasnic Arctic AGDM5611FT ocupă puțin spațiu în bucătărie deoarece are o lățime de numai 50 cm, dar adâncimea e una ceva mia mare – 60 cm. Astfel, plita e suficient de generoasă pentru a pune vase suficient de mari și spațiul dintre arzătoare e decent. Acest brand oferă soluții fiabile și eficiente de ceva timp, iar voi puteți lua restul aparatelor chiar de la același Arctic, dacă vă plac.

Te-ar mai putea interesa