Arctic AG5512DTTL, aragaz cu aprindere electrică

Arctic AG5512DTTL este un aragaz pentru aceia mai pretențioși și asta deoarece vine dotat cu ultimele fițe în materie de dotări. Printre acestea se numără aprinderea electrică, grill și rotisor. Foarte ciudat e faptul că e un aparat foarte ieftin, deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care beneficiază de o garanție standard de 2 ani.

Aspect

Se poate vedea din imaginea de alături că e un model de culoare albă cu un capac aspectuos din sticlă. Ceea ce nu se vede e faptul că vine cu un sertar inferior pentru vase și cu o tavă drept accesoriu. Panoul de comandă e unul ușor de utilizat, iar dacă nu vă descurcați cu ceva atunci vă recomand să citiți manualul cu instrucțiuni de utilizare.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul AG5512DTTL e unul cu 4 arzătoare care sunt alimentate pe gaz și aprinse în mod electric. Aprinderea de tip electric e valabilă doar pentru arzătoare. Lățimea fiind de 50 centimetri o să puteți pune numai bine o hotă deasupra.
Când afară nu e vreme frumoasă și aveți poftă de un grătar sau pui la rotisor atunci trebuie știut că le puteți face și cu ajutorul acestui aragaz deoarece are în cuptor tot ceea de ce aveți nevoie.

Păreri pro şi contra

E un aparat cu un incredibil raport dintre preț și calitate (nici nu-mi vine să cred că la acești bani poți lua un așa aragaz). Garanția e una foarte bună care poate fi mărită la mai mult cu ajutorul unei extra garanții – lucru care-l recomand cu căldură. Cuptorul e iluminat, iar în el se găsesc un grătar multifuncțional și rotisorul.

Concluzie

E numai bun pentru cineva cu un buget mic înspre mediu, iar la pachet aș recomanda să luați și o hotă Arctic AH62 (vezi modele hote Arctic). Nu e greu de folosit, iar datorită aprinderii electrice a plitei (mai bine spus a arzătoarelor) o să gătiți eficient și nu o să pierdeți timp cu brichete care nu merg.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Arctic AG5512DTTL, aragaz cu aprindere electrică”

  1. Am si eu acest model despre care pot spune ca mi-a intrecut asteptarile. Daca in urma cu cateva luni un astfel de aparat costa 1600 lei, acum costă 900 ceea ce e foarte putin.

Comentariile sunt închise.