Arctic AG 6612DTTLX, aragaz inox

Dacă vrei să-ţi cumperi un aragaz foarte bun atunci îţi recomand unul de la Arctic, mai exact un aragaz Arctic AG 6612DTTLX, deoarece are următoarele caracteristici 4 arzătoare, grill, rotisor, timer, aprindere electrică, Inox. Caracteristicile sunt un standard la fiecare aragaz întâlnit în zilele noastre şi trebuie neaparat să menţionez că electrocasnicul nu e din inox, ci are culoarea inox (un fel de argintiu). Faţă de NM5512DTTL e un electrocasnic premium şi eu zic că merită banii în plus.

Nu costă mult şi de aceea îl recomandă şi preţul cu care vine deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pentru aceşti bani primeşti un electrocasnic de îndelungă folosinţă de 5 stele deoarece pe partea de fiabilitate stă excelent şi asta datorită garanţiei de 3 ani (depinde de magazin) care poate fi extinsă contra sumei de 139 lei la maxim 5 ani în total. Deci, se poate vedea că stă excelent la raportul dintre calitate şi preţ şi nu cred că cineva va putea comenta ceva. (În momentul de faţă e oferită drept cadou şi o tigaie Tefal în valoare de 60 de lei, dar s-ar putea ca la momentul în care citiţi aceste rânduri cadoul să nu mai fie valabil).

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Arctic AG 6612DTTLX e un aragaz pe gaz şi oferă facilităţi ca grill şi rotisor. Cele patru arzătoare sunt un număr standard şi se poate spune că la restul electrocasnicelor de acest fel găsiţi tot 4.

Aprinderea electrică a devenit un lucru standard în rândul aragazurilor, iar acesta beneficiază de aşa ceva. În acest fel nu o să fiţi nevoiţi mă mai folosiţi vreodată chibrituri ori o brichetă pentru aprinderea ochiurilor (arzătoarelor). Această facilitate vă va economisi şi timpul deoarece nu mai trebuie să căutaţi un chibrit „funcţional” în cazul în care nu aţi reuşit să aprindeţi apratul din prima.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine aşa pe culoare argintie (pot spune că m-am cam săturat de electrocasnicele albe), preţul e modest, dimensiunile sunt reduse (85 x 60 x 61 centimetri Î x L x A), are siguranţe (chiar şi la cuptor), un timer mecanic şi vine la pachet cu accesorii cum ar fi o tavă de cuptor, grătar, un panou de protecţie a butoanelor, sertarul inferitor pentru vase şi picoare reglabile.
Contra: poate capacul de sticlă nu e pe gustul oricăruia şi acelaşi lucru ar putea fi spus despre culoarea argintie.

Concluzie

Arctic AG 6612DTTLX îmi place foarte mult prin prisma designului exterior şi a dotărilor. Un alt lucru care m-ar face să cumpăr electrocasnicul ar fi apartenenţa la un brand cunoscut românesc. Pot spune că am deţinut electrocasnice Arctic şi spre surprinderea mea nu s-au defectat vreodată.

Te-ar mai putea interesa