Arctic AG 6612DTTL

Prin aragazul Arctic AG 6612DTTL cei de la Arctic revin cu seria de aragazuri premium deoarece modelul AG 6612DTTL e unul premium. E așa deoarece are patru arzătoare cu aprindere electrică, iar în dubă (sau cuptor) are grill și rotisor. Culoarea e albă ca la modelul DG 5612DTL despre care am scris de curând. Analizând bine detaliile sale tehnice nu se poate spune că un preţ bun Vezi prețul special de azi → e prea mare, ci corespunzător. Și dacă e să luăm în calcul garanția de 3 ani care poate fi extinsă fără vreo problemă (ci doar cu bani) la 5 ani nu mai avem ce comenta la adresa fiabilității.

Poze

Așa arată cu capacul lăsat
Pe muchie

Specificaţii tehnice

Arctic AG 6612DTTL vine cu patru ochiuri care se pot aprinde electric și asta vă scutește de operații suplimentare cum ar fi aprinderea uni chibrit ori a unei brichete. În cuptor găsim grill și rotisor, iar despre această parte a aragazului trebuie neaparat precizat că vine cu siguranță.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine pe alb, capacul din sticlă îi dă un plus de eleganță; vine cu accesorii cum ar fi o tavă de tip standard și emailată, grătar, panou de protejare a butoanelor și un sertar pentru vase; poate fi așezat cu succes acolo unde doriți deoarece are dimensiuni compacte, iar picioarele care pot fi ajustate vă oferă o soluție bună pentru reglarea pe înălțime; aprinderea se realizează în mod electric și această facilitate poate fi considerată un standard deoarece majoritatea aragazurilor o au.
Contra: capacul de sticlă arată bine, dar nu e la fel de rezistent ca unul metalic. Nu cred că o să puneți ceva pe capac și de aceea cred că nu o să aveți probleme cu el în sensul că să-l spargeți. Rolul capacului nu e unul estetic, ci ca atunci când nu folosiți electrocasnicul să-l acoperiți ala încât să nu se pună praf pe arzătoare.

Concluzie

Modelul AG 6612DTTL al celor de la Arctic e un electrocasnic de dimensiuni mari de o calitate superioară ca toate produsele făcute de acest brand, iar un lucru care confirmă calitatea și rezistența ar fi garanția de 36 de luni care o oferă producătorul (aceasta poate să fie diferită de la un magazin la altul).

P.S.: Am uitat să specific că în momentul de față e o promoție prin care se oferă drept cadou o tigaie Tefal în valoare de 60 lei, dar aceasta e valabilă doar la anumiți comercianți și doar pentru o perioadă anume, iar la momentul când o să citiți această mică recomandare poate oferta nu o să mai fie valabilă.

Lasă un comentariu