Arctic AFD6200A++, mașină spălat A++

Arctic AFD6200A++ e o mașină de spălat destinată celor care au un buget mic însă vor un aparat care să fie eficient din punct de vedere al consumului de curent, dar și al spălării. Datorită capacității de 6 kilograme a cuvei o să puteți spăla mai multe haine fără a fi nevoit să repetați procesul de mai multe ori pe zi. (Dacă nu știați, la mașinile Arctic 7 kg e cea mai mare capacitate, iar 6 kg e pe aproape.)

Unul dintre plusurile modelului acesta e prețul, iar asta e așa deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Alt plus e multitudinea de funcții… și le voi enumera mai jos.

Mașina
Mașina

Modelul acesta are clasa A++ de eficiență (lucru care înseamnă că are un consum foarte mic de curent), capacitate mare de încărcare și 1200 rotații. Printre principalele funcții/caracteristici se numără Eco Heater, Eco Wash, Aqua Safe și Eco Dose.
Eco Heater e oarecum echivalentul Ceramic Heater de la Samsung, caracteristica Arctic presupunând că rezistența sa e acoperită de un strat de nichel… ceea ce o face mult mai rezistentă.
Dacă vă întrebați dacă modelul acesta are Eco Bubble atunci trebuie știut că are ceva similar, adică Eco Wash. Asta înseamnă că poate spăla și cu apă rece, astfel făcându-se economii considerabile.
Eco Dose e o caracteristică legată de eficiență deoarece aparatul e special optimizat pentru detergent lichid, făcând ca spălarea să fie mai eficientă.
Aqua Safe are legătură cu apa deoarece aparatul e unul care ia atâta apă cât are nevoie, iar din această cauză o să vedeți economii impresionante de apă.

Lucrurile care sunt atuuri la acest model sunt prețul ok, performanța în spălare, economia de resurse (apă și curent) și funcțiile multiple… o parte din ele sunt menționate mai sus.

În rest, acesta e un model bun marca Arctic. Iar, dacă întrebați al cui e Arctic atunci trebuie știut că brandul Arctic e unul originar românesc, însă acum aparține de o firmă turcească, aceeași care deține și Beko.

Te-ar mai putea interesa