Arctic AFD6000A++, mașină de spălat 6 kg

Arctic AFD6000A++ e o mașină de spălat fiabilă și cu capacitate de încărcare modestă – 6 kg. Nu e nici primul nici ultimul model de la acest brand care oferă astfel de caracteristici. Există variante chiar și cu alte tehnologii ori funcții speciale. Arată bine pentru un model în acest buget iar controlul electronic e evident (adică are acel ecran LED și butoane corespunzătoare). Din această serie am văzut și modele similare dar cu caracteristici similare, deci nu identice. Caracteristicile speciale sunt multe: Eco Dose, Aqua Safe, Eco Wash, Eco Heat, Child lock, design s-shape etc. Restul le voi enumera mai jos dar vor menționa și alte caracteristici speciale ale acestui model.

Prețul e bun și nu cred că are rost să mai așteptați o promoție, deoarece și așa mi se pare accesibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Mașina
Mașina

Încărcare frontală e des întâlnită deoarece majoritatea vor o astfel de mașină de spălat, pe când cele cu încărcare superioară au un design diferit și performanțele sunt mici. Caracteristicile sale generale sunt centrifugarea de 1000 RPM, capacitatea de 6 kg și clasa A++ de eficiență energetică. A primit o clasă așa de bună pentru că are un consum de 0.74 kWh într-un program standard. Restul claselor sunt A la spălare și C la centrifugare (conform performanțelor).

Programele de spălare sunt multe (16), și anume: extra-clătire, prespălare, cămăși, clătire, auto-curățare, fără stoarcere, spălare rapidă etc. Nu voi face o listă completă dar pot spune că nu-i lipsește vreun program important. Ca și funcții speciale are cele menționate în primul program și ele eficientizează programele și reduc consumul de resurse. Are programare întârziată, funcție care amână pornirea unui program astfel ca voi să nu fiți nevoiți să mai o porniți la o anumită oră. Ecranul LED e folositor având în vedere că afișează etapa programului și timpul rămas până la finalizare programului.

Dacă aveți copii, nici o problemă, butoanele pot fi blocate după ce ați dat drumul la un program.

Plusuri: consum redus de energie, preț decent, design îngust, acele caracteristici speciale anterior menționate, ușor de folosit etc.
Minusuri: nu prea are.

Arctic AFD6000A++ e o mașină fiabilă și care poate înlocui orice model mai vechi datorită eficienței energetice, numărului mai mare de funcții/programe, fiabilității și altor avantaje mai sus menționate. Dacă vreți rufe mai bine stoarse puteți alege o mașină cu centrifugare de 1200 RPM sau 1400 RPM.

Lasă un comentariu