Arctic AFD1200A+, mașină de spălat ieftină

Mașina de spălat rufe Arctic AFD1200A+ e un model nou din seria TET și care are o capacitate de 6 kg, o viteză de centrifugare de 1200 RPM, clasa A+, ecran LCD și câteva funcții/programe foarte importante (spălare manuală, spălare eco etc). Spre deosebire de predecesoare/actualele modele, aceasta are un design nou de tip Slim și dotări suplimentare. În partea dreaptă se poate observa că are un buton special pentru selectarea programelor iar în parte din mijloc are un ecran LCD care vă afișează informații referitoare la etapa de spălare și timpul rămas. O alternativă la aceasta ar fi modelul AFD1000A+ care după cum vedeți are o viteză de centrifugare inferioară. Însă dacă optați pentru AFD1200A+, trebuie să știți că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată din față

Capacitatea de încărcare maximă a mașinii e de 6 kilograme iar pentru situațiile în care spălați mai puțin, vine cu sistem de reglare al consumului. Chiar dacă are o centrifugare de 1200RPM, aceasta poate fi setată în funcție de programul ales (adică poate fi micșorată). Datorită faptului că e un model Slim (îngust), adâncimea sa e de numai 45 cm. Clasele de eficiență sunt destul de bune: energetică A+, la spălare A și la centrifugare B (dar se putea și mai bine). Astfel că într-un program de spălare consumul său ajunge la 33 litri și 0.85 kWh. Deci consumul său e mult mai mic decât al celor cu eficiență energetică A.

Nu trebuie să vă faceți griji că nu veți găsi programul corespunzător deoarece are 16 programe de spălare: delicate, spălare manuală, cămăși, sintetice, bumbac, rapid 14 minute etc. Pe partea de funcții și siguranță Arctic AFD1200A+ are amânare programare (amânare pornire), sistem de reglare a balansului (reduce vibrațiile și zgomotul produs în timpul centrifugării, în caz că încărcătura nu e așezată uniform), protecție împotriva inundațiilor și copiilor (blocare butoane).

Plusuri: e un model Slim, are un preț atractiv, e dotată cu ecran digital care afișează și etapa de spălare, are o capacitate de încărcare decentă și eficiență A+.

Minusuri: nimic.

Arctic AFD1200A+ e o mașină de spălat rufe nouă și accesibilă care oferă toate caracteristicile necesare (standarde), iar dacă nu știți pentru care model să optați, recomandarea mea e acesta. Alternativa menționată mai sus are centrifugare de 1000 rpm la o diferență mică de preț și deci AFD1200A+  e modelul mai bun în acel buget.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Arctic AFD1200A+, mașină de spălat ieftină”

Comentariile sunt închise.