Arctic AFD1000A+, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Arctic AFD1000A+ e una din noile modele recent introduse pe piață (gama TET) și care e destul de competitivă (în special datorită prețului). Cea mai bună alternativă la acesta ar fi modelul AFD1200A+ care după cum se poate observa în codul său că are o viteză mai mare de centrifugare. În rest, prezintă cam aceleași funcții și dotări. Mai precis, are centrifugare de 1000 rpm, o capacitate maximă de 6 kg, eficiență energetică clasa A+, display LCD generos (poziționat central) și altele. Dar nici la capitolele funcții și programe nu stă rău, are cele mai utile funcții și un număr maxim de 16 programe de spălare. Având în vedere cât costă, nu cred că are concurență și spun asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Specificații tehnice

Pe partea de eficiență Arctic AFD1000A+ are următoarele clase: clasa energetică A+, clasa A pentru spălare și C pentru centrifugare. Deci într-un program standard aceasta consumă în jur de 0.85 kWh și 33 litri. Capacitatea de spălare mi se pare foarte mare chiar dacă există modele și cu 7kg, deoarece e un model îngust (măsoară doar 60 cu 45 cm). După cum am precizat și sus, are un număr mare de programe dar eu voie enumera doar câteva dintre acelea: spălare manuală, bumbac, sintetice, rapid 14 minute, mix etc. Iar în ceea ce privește siguranța are: protecție împotriva inundațiilor, siguranță împotriva copiilor și sistem electronic de control al balansului. Are și câteva funcții utile: programare întârziată, ecran LCD (afișează timpul rămas și etapa de spălare) și posibilitate de selectare a vitezei de centrifugare. Programarea întârziată poate fi setată după preferințe (selectați după câte ore să pornească programul) și astfel vă poate spăla chiar și pe timpul nopții, iar dimineața puteți pune rufele la uscat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: AFD1000A+ e un model Slim, are eficiență A+, programe de spălare diverse, ecran LCD, realizată din materiale de bună calitate și are un preț competitiv.

Minusuri: la un așa preț, nu prea aș ava ce să-i reproșez.

Concluzie

Arctic AFD1000A+ e o mașină de spălat care cu siguranță nu va sta niciodată în cale datorită adâncimii de 45 cm și a lățimii de 60 cm. Poate înlocui fără probleme vechea mașină deoarece acesta e cu siguranță mai eficientă și performantă. Se adresează în general persoanelor care nu vor să dea prea mulți bani pe o mașină de spălat și doresc să facă o alegre bună.

Te-ar mai putea interesa