Arctic AFB 276+

Arctic AFB 276+ este un frigider modern cu un volum net mare de 250 litri care e bine compartimentat și ușor de utilizat. Nici nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, dar ar trebui menționat că nu are caracteristica No Frost și că trebuie decongelat din când în când. În rest, nu o să vă streseze cu zgomotul deoarece e aproape silențios, iar cât de bine e realizată compartimentarea se poate observa din imaginea a doua.

Poze

Frigiderul Arctic AFB 276+ are o singură ușă având congelatorul poziționat sus și frigiderul jos. Congelatorul are doar un compartiment, iar frigiderul are 3 rafturi din sârmă și un compartiment mare pentru fructe și legume. Și la ușă are numeroase suporturi (mai exact cinci) care te ajută să ții la rece apă, ouă sau altele. E de culoare albă cu un mâner vertical de culoare inox, iar aceste culori, dar și designul sunt caracteristice produselor Arctic.

Exteriorul
Exteriorul
La interior
La interior

Specificaţii tehnice

Modelul AFB 276+ e un model modic ca mărime deoarece are o înălțime de 1.51 metri ceea ce îl va face ușor de amplasat chiar și în încăperi mai mici. Volumul total al său e de 250 litri (cel net), fiind împărțit în 221 litri ai frigiderului și 29 ai congelatorului.
Fiind mic are un consum redus de curent de 239 kWh într-un an care corespund clasei de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul mic; consumul de curent e redus; în cazul în care se întrerupe curentul poate funcționa până la 20 de ore fără curent; beneficiază de o garanție mare de 3 ani care poate fi mărită la 4 ori 5 ani, în condițiile în care aparatele frigorifice de la alte branduri au o garanție de 2 ani.
Contra: nu are No Frost la congelator sau frigider, deci decongelarea și dezghețarea trebuie realizată manual.

Concluzie

Modelul de față e foarte bun pentru familii mari cât și mici, putând ține la păstrare foarte multe alimente. Avantajul său față de alte modele e că ocupă puțin loc deoarece nu e mare și că are un preț foarte mic. Plus că e realizat de Arctic care e un brand românesc recunoscut pentru frigiderele sale foarte calitative.