Arctic AFB 155+

Dacă sunteţi în căutarea unui frigider nou şi eficient dar nu doriţi unul foarte scump ci unul mai accesibil şi care să vină cu un congelator mic, un frigider Arctic AFB 155+ ca acesta e recomandarea mea. Se poate adresa studenţilor, celor care au deja o ladă frigorifică (deci nu au nevoie de un congelator generos sau performant pentru frigider) sau celor care nu au un buget prea grozav şi au nevoie urgent de unul. Deci e un model care nu va ocupa nici foarte mult loc şi pe care puteţi aşeza fără probleme diverse obiecte. Dacă ar fi să recomand o alternativă atunci v-aş recomanda un AD 255+ care are un preţ aproape identic şi o capacitate puţin mai mare. Dar dacă doriţi un frigider ieftin deoarece nu aveţi prea mulţi bani, atunci nu vă de ce nu alegeţi pe acesta. AFB 155+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Acesta e un model cu o singură uşă după cum se poate vedea şi în poze iar congelatorul e împreună cu frigiderul propriu-zis. La un aşa preţ nu putem avea pretenţia ca acesta să vină cu sistem No Frost adică cu sistem de dezgheţare automată. Volumul total al acestui model e de 138 de litrii deci e un model spaţios, iar acest volum e distribuit astfel: 118 litri pentru frigiderul propriu-zis şi 20 de litrii pentru congelator. Acesta are o clasa de eficienţă energetică A+ motiv pentru care consumul e un foarte bun – 235 kWh anual. Având în vedere dimensiunile sale, bineînţeles nu vine cu dispecer de apă sau de gheaţă.

Frigiderul propriu-zis poate fi dezgheţat doar manual, are două rafturi, trei suporturi pe uşă, compartiment pentru fructe şi legume. Congelatorul trebuie dezgheţat manual, are un singur compartiment iar capacitatea de congelare e de 2 kg la oră. Veţi primi şi suport pentru ouă şi o tavă pentru gheaţă. În caz că rămâneţi fără curent, are o autonomie foarte mare – 18 ore. Astfel se va evita ca dezgheţul nedorit.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Arctic AFB 155+ arată foarte bine, are un preţ foarte bun, autonomie mare fără curent, eficient, compact şi realizat din materiale de bună calitate.

Minusuri: nu are No Frost, dar şi aşa la un aşa preţ nu veţi găsi unul cu această tehnologie.

Concluzie

Acest frigider Arctic AFB 155+ e una din recomandările mele în acest buget dar cred că e cea mai bună deoarece are o capacitate mare de depozitare şi arată destul de bine.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Arctic AFB 155+”

Comentariile sunt închise.